Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 11 okt 2019

Damn – het tweedaagse BUDX evenement was een enorm succes en wij praten je bij

Op 25 en 26 september vond het allereerste BUDX evenement plaats in Amsterdam. Uiteraard waren we hier met de hele redactie bij aanwezig. Het tweedaagse evenement was een enorm succes en de panels zaten steengoed in elkaar. We hebben zó veel interessante dingen gehoord en gezien, dat we ze je natuurlijk niet konden onthouden.

Dat Bud in Nederland is, hebben we ondertussen wel gemerkt – en goed ook. Het biermerk organiseerde een tweedaags evenement in Amsterdam (in Temp., ga er zeker eens kijken) en liet aan Nederland zien wat het merk belangrijk vindt en waar ze voor staan.

BUDX
Bron: Bart Heemskerk & BUDX

BUDX in Amsterdam

Tijdens het evenement kon je deelnemen aan masterclasses, interessante paneldiscussies bezoeken en stond eigenlijk alles in het teken van muziek, kunst, mode, visual arts en installaties. Wat wil je nog meer? Er werd een podium geboden aan zowel nieuwe talenten als gevestigde namen die de hedendaagse cultuur bepalen.

Eén van de highlights waar onze redactie wild van werd, was het panel met de oprichters van Patta, Daily Paper en TNO. De mannen spraken over hun weg naar succes en hoe ze elkaars merken omarmen in plaats van wegconcurreren. Zeer boeiend. Ook werd er door onder andere Lyke Poortvliet gesproken over de duurzaamheid van festivals en wat de toekomst ons op dat gebied gaat brengen.

BUDX
Bron: Bart Heemskerk & BUDX

In de avond werd er flink gefeest en draaiden onder andere Benji B, Tom Trago en Kerri Chandler op het evenement. Naast deze bekende namen kreeg ook (plaatselijk) nieuw talent de kans om hier te performen. Dit kwam volledig tot z’n recht op deze waanzinnige locatie. Bekijk hieronder de aftermovie.

Bud

BUDX is een internationaal platform dat dankzij de komst van Bud naar Nederland nu een BUDX Amsterdam edition kon krijgen. Eerder al werd BUDX georganiseerd in onder andere Lagos, Parijs en Tokyo. Dan is Amsterdam natuurlijk wel een echte must om aan dat rijtje toe te voegen. De stad barst van de young creatives en talenten en dat Bud deze personen een podium biedt, is alleen maar mooi.

Dat is dan ook precies waar Bud voor staat. Ze willen jong talent en de lokale cultuur inspireren en ondersteunen. Door deze evenementen te organiseren bieden ze deze talenten een platform. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot er meer van dit soort evenementen worden georganiseerd. Ben jij er dan ook bij?

In samenwerking met Bud.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Damn – het tweedaagse BUDX evenement was een enorm succes en wij praten je bij
Sluiten