Zita Vervoort
Zita Vervoort Love & Life 6 december 2019

Event tip: Bumble organiseert Slay Bells, een Christmas House Party voor singles

Single zijn tijdens de feestdagen is niet altijd een feestje. Het is veel leuker om mensen te ontmoeten en samen te zijn. Samen uit je dak gaan op leuke hitjes, elkaar beter leren kennen en genieten van een lekker drankje.

Ben jij single en heb je wel zin in een feestje met andere singles? Kom dan naar de Christmas House Party van Bumble.

Bumble

Bumble is een app waarmee je nieuwe connecties legt. Ga je bijvoorbeeld in je eentje naar buitenland en ken je helemaal niemand? Dan kan deze app jou helpen met het leggen van nieuwe contacten, zonder dat je op de bonnefooi op pad hoeft.

Vrouwen nemen hierin het voortouw door hen het gesprek te laten leiden tijdens het daten, vinden van vriendschappen of om te netwerken. Hierdoor is de kans minimaal dat vrouwen worden lastiggevallen of overspoeld met berichten.

Hands up if you’ve broken this glass a little prematurely, one too many times while matching on Bumble…?(image source unknown)

2,588 Likes, 38 Comments – Bumble (@bumble) on Instagram: “Hands up if you’ve broken this glass a little prematurely, one too many times while matching on…”

Slay Bells Christmas House Party

Om de kracht van het single zijn te vieren organiseert Bumble op 12 december hét ultieme kerstfeest voor Nederlandse singles. Juist tijdens de feestdagen is het belangrijk om samen te zijn en de voordelen van het vrijgezelle leven te vieren.

Om deze reden organiseert Bumble een Christmas House Party in London, Berlijn en Amsterdam. Op een exclusieve locatie met de finest dj’s wordt de Slay Bells Christmas House Party gevierd.

Elkaar ontmoeten

Bumble is ervan overtuigd dat real-life connecties de beste zijn. Hierom wil Bumble een handje helpen door een veilige omgeving te creëren waar singles elkaar kunnen ontmoeten. Bumble wil vooral zich vrouwen veilig laten voelen bij het zetten van de eerste stap. Of je nou gaat daten, nieuwe vrienden zoekt of je netwerk uit wil breiden: het is allemaal mogelijk tijdens deze party.

Dansen, feesten en spelletjes spelen

Het feest zit vol met unieke ervaringen en interacties die vrouwen op de eerste plaats zetten. Er kan gedanst worden op de tunes van Girlpower, Colorful Sound System en GoNeltje & Hato. Speel beer pong of haal de lekkerste cocktails bij de open bar. Er zijn verschillende interactieve ruimtes die gericht zijn op het ontmoeten van mensen.

Daarnaast daagt Bumble vrouwen uit om de eerste stap te zetten door middel van spannende dare cards. Durf jij een onbekende iets te vragen wat op jouw dare card staat?

Hoe je je aanmeldt

Wil jij alleen of samen met een vrijgezelle vriend of vriendin naar Slay Bells Christmas House Party? Meld je dan op de volgende manier aan:

1. Download Bumble
2. Maak een profiel in de Date/BFF mode
3. Begin met swipen in de Date/BFF mode
4. Match met het Slay Bells profile!

Bumble maakt single zijn niet alleen super leuk, ze zorgen er ook voor dat je makkelijker af kan stappen op anderen. Kom dus zeker naar de Slay Bells Christmas House Party en ontmoet likeminded strangers.

Lees ook: Wij vroegen ons af of mannen ons stalken op Instagram en dit is het antwoord

Reageer op artikel:
Event tip: Bumble organiseert Slay Bells, een Christmas House Party voor singles
Sluiten