Zita Vervoort
Zita Vervoort Love & Life 17 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Event tip: Bumble organiseert een BFF Friendsgiving

Alleen zijn is af en toe heel fijn, maar constant alleen zijn is natuurlijk minder leuk. Het is best spannend om in het echt op iemand af te stappen. Of je nu uit bent op daten of op het sluiten van nieuwe vriendschappen: de app Bumble is er om je te helpen.

Voor gebruikers van de app organiseert de app een event: de Bumble BFF Friendsgiving. We vertellen je alles wat je erover wil weten.

Wat is Bumble?

Bumble is een app die je kan gebruiken om nieuwe connecties te leggen. Ga je bijvoorbeeld in je eentje naar buitenland en ken je helemaal niemand hier? Dan kan deze app jou helpen met het leggen van nieuwe connecties. Vrouwen nemen hierin het voortouw door hen het gesprek te laten leiden tijdens het daten, vinden van vriendschappen of om te netwerken. Hierdoor is de kans minimaal dat vrouwen worden lastiggevallen en worden ze niet overspoeld met berichten. In andere datingsapps kwam het namelijk vaker voor dat vrouwen ongevraagd vervelende berichten of foto’s toegestuurd kregen.

Bumble For Friends (BFF) is een zijtak van Bumble. Ben je op zoek bent naar een vriend voor het leven, een studiemaatje of misschien een zelf een huisgenoot, bij Bumble BFF ben je op de juiste plek. Het helpt mannen en vrouwen om met meer zelfvertrouwen een vriendschap aan te gaan.

Wifi first, then connect on Bumble. ? by @thefemalewarhol

3,159 Likes, 18 Comments – Bumble (@bumble) on Instagram: “Wifi first, then connect on Bumble. ? by @thefemalewarhol”

Bumble BFF Friendsgiving

Het BFF Friendsgiving event draait om vriendschap en het bouwen van community. De organisatie wil ook hun Nederlandse community een veilige plek bieden om elkaar offline te ontmoeten. Hiermee wil de app benadrukken hoe belangrijk het is gezonde connecties met like minded mensen aan te gaan.

Ben jij gebruiker van de app? Dan word je uitgenodigd om samen met je BFF te helpen met het bereiden van een overheerlijk diner, geïnspireerd op de traditionele Thanksgiving. Het event wordt gehouden op 21 november in het prachtige Villa Nicola in Amsterdam. Het gebouw wordt omgetoverd in een sfeervol Bumble-clubhuis.

Aanmelden

Ben je super enthousiast geworden en wil je hier heel graag bij zijn samen met je Bumble BFF? Op deze manier kan je je aanmelden:

1. Download Bumble
2. Stel een BFF-profiel in
3. Begin met swipen
4. Match met het Friendsgiving-profiel

Bumble maakt nieuwe connecties leggen niet alleen makkelijk, maar ook super leuk. Kom dus zeker naar het BFF Friendsgiving event en wie weet leg je wel nieuwe connecties.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Event tip: Bumble organiseert een BFF Friendsgiving
Sluiten