Trix Jacobs
Trix Jacobs Love & Life 13 jan 2019

Deze 5 items maken je bureau een stuk gezelliger

Kan jouw bureau wel een make-over gebruiken? Met wat leuke items zorg je ervoor dat jouw werkplek mega gezellig wordt. En geloof ons, duur hoeft het zeker niet te zijn.

Je bureau is een soort van je tweede huis. Of het nou op je werk is, of lekker thuis, je bent er waarschijnlijk vaak te vinden. Erg belangrijk dus om dit plekje extra gezellig te maken. Met wat leuke items maak je deze werkplek helemaal cozy en wil je er niet meer weg.

1. Plantje

Een plantje brengt een beetje leven in de brouwerij. Dit groene vriendje geeft wat meer kleur aan een kaal bureau en maakt het geheel af. Nu is het natuurlijk wel een hele kunst om een plantje in leven te houden, maar met wat extra aandacht moet dat vast goedkomen. We schreven al eerder over makkelijke plantjes, deze zijn top voor op jouw bureau.

2. Lampjes

Decoreer je bureau met een leuk lichtsnoer waar lampjes aan hangen. Dit maakt het gelijk wat knusser en verlicht de boel ook nog eens. Hang ze bijvoorbeeld boven je bureau, of doe de snoer in een pot voor een speels effect. Als je het een personal touch wil geven, kan je er prachtig foto’s aan ophangen met kleine wasknijpertjes.

3. Kaars

Niks is lekkerder dan een brandende geurkaars op je bureau. Het is niet alleen heel gezellig, maar je werkplek ruikt ook nog eens verrukkelijk. Twee vliegen in een klap dus. Zet de kaars op een stapel boeken of op een mooi plateau om het extra fancy te maken.

4. Handcrème

Tussen al dat harde werken door is een momentje voor jezelf zeker niet verkeerd. Ga achterover zitten en geef jezelf even wat me-time. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere handcrème om je handen te verzorgen. Een mooie tube of prachtige flacon staat ook nog eens mooi op je bureau.

5. Kussentje

Een kussentje maakt het harde werken een stuk comfortabeler. Je hebt ze in alle kleuren en met de meest gekke printjes. Een kussentje is dus perfect als je je werkplek wil opfleuren. Ben je een koukleum? Dan kan je ook nog een bijpassend kleedje aanschaffen om het knusse tafereel compleet te maken. Zo heb jij het altijd warm tijdens het werken.

Bureau items gezellig 1

Met deze leuke items tover jij je bureau binnen een mum van tijd om tot een knus werkplekje.

Deze IKEA stoel pimpt je interieur in één keer op

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elle

Reageer op artikel:
Deze 5 items maken je bureau een stuk gezelliger
Sluiten