Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 2 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh shit – De buren van Meghan Markle en Prins Harry in Montecito zijn super geïrriteerd

Prins Harry en Meghan Markle zijn recent verhuisd van Los Angeles naar Montecito, een plaats in de buurt van Santa Barbara. Het lijkt erop dat de familie het naar hun zin heeft, maar de buren zijn daarentegen wat minder te spreken. Volgens nieuwsoutlet TMZ zijn de buren erg geïrriteerd.

Zondag gaf Harry nog een bijzonder kijkje in zijn privéleven tijdens een digitaal gesprek met medewerkers en vrijwilligers van de Rugby Football League ter ere van het 125-jarig jubileum van de organisatie. Hij vertelt dat het leven in de Verenigde Staten geweldig is en dat hij ervan geniet dat de kleine Archie gewoon lekker in de tuin kan spelen.

De buren van Meghan Markle en Prins Harry zijn (nu al) geïrriteerd

Jep, het echtpaar woont er pas net en het schijnt dat de buurtbewoners zich nu al ergeren. Niet aan Meghan en Harry zelf, die nog niet eens in het openbaar gespot zijn, maar aan de paparazzi op openbare plekken en rondvliegende helikopters. Montecito is een klein plaatsje waar – over het algemeen – loaded mensen wonen. Je zou dus denken dat die mensen niet schrikken van een paar overvliegende helikopters, right?

Al hebben Meghan en Harry zich nog niet in de buurt vertoont, hun aanwezigheid in Montecito is voelbaar. Het wemelt er ineens van de toeristen en paparazzi is overal. En dat terwijl de plek bekend staat als een no paparazzi area, want Ellen DeGeneres, Oprah en de Kardashians komen er graag om in alle rust te shoppen. Locals vertellen aan TMZ dat ze helemaal klaar zijn met de paparazzi en dat het op een punt is aangekomen dat hun privacy in ‘gevaar’ komt.

En ja, dat is natuurlijk vervelend, maar wat kunnen Meghan en Harry hieraan doen? Die mensen leven daar gewoon, just minding their own business. Bak een appeltaart – of applepie, dan – voor ze en heet ze welkom.

TMZNu.nl

Reageer op artikel:
Oh shit – De buren van Meghan Markle en Prins Harry in Montecito zijn super geïrriteerd
Sluiten