Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Food 11 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Burger King deelt het recept van de Whopper en andere beroemde fastfood-burgers

Fan van de burgers van Burger King? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Burger King heeft namelijk de handen ineen geslagen met het reclamebureau Buzzman voor een serie pictorials. Nu kun je thuis een Whopper en andere beroemde burgers maken.

Leuk en aardig dat thuis zitten, maar je wekelijkse uitje naar de fastfoodketen zit er even niet in. Wees gerust, die Whopper zet je zelf ook zo in elkaar.

Burger King deelt recept van beroemde burgers

Het gaat om een initiatief van de Burger King in Frankrijk. Dat betekent dat de burgers er niet alleen lekkerder uitzien dan de werkelijkheid, maar ook nog eens lekkerder klinken. Le Whopper de la Quarantaine; ja, dan beginnen wij spontaan te watertanden. Bekijk de recepten hieronder. Je moet je gezonde verstand (toch nog iets gezonds) gebruiken om de broodjes te bouwen. En geloof ons: dit gaat lekkerder smaken dan je gewend bent.

Le Whopper de la Quarantaine

Wat de Big Mac is voor McDonald’s, is de Whopper voor Burger King. Zo maak je de klassieke burger.

Le Big Fish de la Quarantaine

Een van die burgers van de Amerikaanse fastfoodketen die je altijd mét kaas bestelt. Thuis maken dat ding, en snel.

Le Steakhouse de la Quarantaine

Niet de bekendste burger van de Burger King, wel een héél lekkere. Zo maak je hem thuis.

Meer burgers om thuis te maken

Houd het Twitter-account van Buzzman in de gaten voor nieuwe recepten van beroemde burgers als de Whopper. Op de foto linksonder in de onderstaande tweet zie je overigens ook nog het recept van Le Big King de la Quarantaine.

Check ook het nieuwe logo van McDonald’s, waarmee de fastfoodketen wil vertellen dat sociale afstand houden belangrijk is. Deze campagne kreeg minder lof dan de bovenstaande campagne van Burger King op dit moment krijgt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Burger King deelt het recept van de Whopper en andere beroemde fastfood-burgers
Sluiten