Geen inspiratie? 12x originele cadeau ideeën voor de mannen in je leven

Waar we de vrouwen om ons heen blij mee maken is vaak makkelijk in te schatten. Maar die mannen… We begrijpen ze niet altijd en komen wat cadeaus betreft niet verder dan een Gall&Gall-bon of geld in een envelop. Step up your game en verras de mannen in je leven met één van de volgende originele cadeaus.

Of het nu gaat om de verjaardag van je (schoon)vader, het slagen van je broer of de nieuwe baan van je lover: het verzinnen van een cadeau is een crime. Daarom helpen wij je uit de brand met wat briljante cadeau ideeën.

12x originele cadeau ideeën voor de mannen in je leven

Met de volgende cadeaus scoor je punten.

Een persoonlijke drankfles

Oké, alcohol is niet altijd de way to go. Maar tenzij het om je minderjarige broertje gaat, weten de meeste mannen een fles drank te waarderen. Nog leuker: een fles drank met een persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde Bacardi-fles of een limited edition whisky.

1. Johhnie Walker Game of Thrones editie – €29,95

2. Gepersonaliseerde Bacardi – €29,49

De uitbreiding van zijn favoriete parfum

Geloof ons, ook mannen worden blij van een lekker geurtje. Maar na de zoveelste keer is dat flesje parfum geen origineel cadeau meer. Ga daarom eens voor een andere variant van zijn signature parfum of koop bad- of scheerproducten van zijn favoriete geurlijn.

Een mooie portemonnee of pasjeshouder

Wanneer heb je voor het laatst een man gezien met een mooie portemonnee? Precies, nooit. Toch zijn er genoeg pareltjes te koop waar de mannen in je leven heel blij van worden. Dit cadeau is origineel én praktisch.

5. Baskèts leren pasjeshouder – €29,95

6. Off-White leren portemonnee met afneembare ketting – €205

Een sportief cadeau

Is jouw broertje een echte fitnessfanaat? Of stapt je schoonvader vaak op de racefiets? Dan gooi jij hoge ogen met een sportief cadeau. Geef hem bijvoorbeeld een mooie bidon of een grote sporthanddoek. Of allebei.

7. Fitness bidon – €5,95

8. Nike FUNDAMENTAL sporthanddoek – €29,95

Een cadeau voor in huis

Geloof ons: ook mannen worden blij van een mooi interieur-item. En dan doelen we niet op zoete geurstokjes, maar wel op een mannelijke geurkaars of een mooi whisky-karaf.

9. Urban Apothecary Luxury Boxed Glass Candle – €23,95

10. Royal Doulton Seasons whiskeyset – €70,32

Een mooi boek

Van een barbecue-kookboek tot een mooi koffietafelboek: dit cadeau is prima te personaliseren. Boeken zijn er in iedere categorie, dus je scoort gemakkelijk een origineel cadeau.

11. The Bastard Let’s Make BBQ Great Again – €24,95

12. Watches International – €32,95

Reageer op artikel:
Geen inspiratie? 12x originele cadeau ideeën voor de mannen in je leven
Sluiten