Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 22 okt 2020
Leestijd: 4 minuten

Vraag het de sterren – De beste cadeautips volgens de sterrenbeelden

We kijken naar ons sterrenbeeld voor elk klein dingetje, van carriere-advies tot vriendschappen en relaties. Dus waarom dan ook niet voor cadeautips? Het maakt niet uit hoe close jij en je vrienden zijn, het kopen van een cadeau kan erg lastig zijn. De volgende keer dat je een cadeau moet kopen, moet je gewoon naar hun sterrenbeeld kijken. Thank us later.

Zie onze cadeautips als de Co-Star-app, maar dan voor het kopen van cadeaus.

Cadeautips volgens de sterrenbeelden

Wanneer je cadeautjes koopt op basis van iemands sterrenbeeld, heb je meer kans dat ze het cadeau écht leuk vinden. Daarom hebben wij met behulp van de sterren cadeautips voor jou uitgezocht. Bekijk de cadeaugids per sterrenbeeld hieronder.

1. Ram (21 maart t/m 19 april)

Rammen horen bij de planeet Mars, dat verklaart hun actieve en avontuurlijke karakter. Rammen zijn de ondernemers en willen altijd winnen en het beste doen. Een mooie nette blouse of kantoorspullen is dan ook waar je ze mee gelukkig maakt als het gaat om cadeautjes.

2. Stier (20 april t/m 20 mei)

Stieren staan in het teken van Venus, de planeet van liefde en schoonheid. Ze zijn erg sensueel en waarderen altijd een vleugje van de natuur, zelfs als ze in een stad wonen. Met een boeket bloemen of een plant kun je ze dan ook erg blij maken.

3. Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Tweelingen horen bij Mercurius, de planeet van communicatie en intellect. Ze zijn dol op nieuwe dingen ontdekken reizen graag de wereld rond. Het is dan ook geen verrassing dat een Tweelingen van een goed boek houdt of een handige weekendtas.

4. Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Home is where the heart is, dat is het motto van de Kreeft. Hun teken hoort bij de maan, die heerst over het huis en alles wat ermee samenhangt. Kreeften houden ervan om te koken en waardren een nieuwe pan of een cadeaukaart van een warenhuis. Een kreeft is ook erg gezinsgericht en kunnen ook genieten van een gepersonaliseerde fotoalbum.

5. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Leeuwen horen bij de zon, oftewel het centrum van het universum. Ze zijn dol op kleding en vooral statement items. The more the better, geldt voor de leeuw. Een kledingstuk van hun favoriete modeontwerper of winkelketen is dan ook waar je ze erg blij mee maakt.

6. Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Mercurius is de planeet van communicatie en staat in het teken van Maagd. Het brein van een Maagd staat nooit stil en ze zijn dol op alles wat de natuur te bieden heeft. Biologische beautyproducten of een kookles zijn dan ook de perfecte cadeautips voor een Maagd.

7. Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Net als Stier wordt Weegschaal ook bij de sensuele planeet Venus. Weegschalen zijn dol op mooie dingen en alles wat te maken heeft met schoonheid. Een mooie paar oorbellen of een kunstwerk is waar je een Weegschaal erg mee gelukkig kan maken.

8. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Schorpioenen kunnen erg mysterieus en diep overkomen, dat ligt allemaal aan de planeet Pluto waar ze bij horen. Pluto is de planeet van wilskracht en hartstocht. Ze zijn dol op een mooi jasje en alles wat zwart of van leer is. Een persoonlijk cadeau zoals een ketting met hun sterrenbeeld zullen ze ook waarderen.

9. Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Boogschutters houden ervan om positief te blijven en dat hebben ze te danken aan hun planeet Jupiter. Boogschutters zijn vaker de wereldreizigers van alle sterrenbeelden, dat komt door hun optimistische karakter. Een koffer of een vliegticket is dan ook een cadeau waar je een Boogschutter erg blij mee kan maken.

10. Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Een Steenbok is erg praktisch en ambitieus, dat komt door hun planeet Saturnus. Steenbokken houden van dingen met historische waarde. Een cadeaubon naar een museum of een koffietafelboek van hun favoriete designer is dan ook het perfecte cadeau voor een Steenbok.

11. Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Watermannen horen bij de futuristische planeet Uranus en zijn dol op technologie. Een tripje door de Apple Store worden ze erg gelukkig van. Ze houden van elektronica, dus een accessoire voor hun iPad of telefoon is iets waar ze erg blij van worden.

12. Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen hoort bij de twee planeten Neptunus en Jupiter, die staan voor optimisme en fantasie. Ze vinden self-care erg belangrijk en waarderen daarom ook een goede badbruisbal of zachte pantoffels. Vissen houden er ook van om creatief bezig te zijn en houden ook van poëzieboeken of een prachtig fotoboek. Met dit cadeau kun je ze erg blij maken.

Meer over sterrenbeelden? Lees dan ook:

Reageer op artikel:
Vraag het de sterren – De beste cadeautips volgens de sterrenbeelden
Sluiten