admin
admin Love & Life 11 dec 2017

Caitlin is na al die jaren eindelijk zichzelf en laat haar verandering aan iedereen zien

We veranderen door de jaren heen enorm. Als je nu terugkijkt naar foto’s van vroeger of denkt aan oude herinneringen, kun je vaak maar een ding denken; je bent van buiten en binnen een heel ander mens.

Sommigen zijn minder verlegen, sommigen hebben een totaal andere kledingstijl en sommigen kunnen eindelijk zijn wie ze écht zijn. Zo ook de 17-jarige Caitlin Crowley, die nu pas sinds een half jaar openlijk gay is. Omdat ze zelf zo trots is op wie ze nu is en om haar verandering van de afgelopen jaren te laten zien, postte ze een side-by-side van twee verschillende galafoto’s.

De ene foto is gemaakt in haar freshman year, waarop ze samen met beste vriend Dylan staat. De andere foto is van haar senior year, waar ze super verliefd opstaat met haar vriendinnetje. Daarbij stelt ze de vraag: “Freshman to senior year, does this count as a glo up???”

Wat begon als een grappige foto op Twitter, eindigde in een overvloed van glo up foto’s van andere mensen die de afgelopen jaren eindelijk zichzelf kunnen zijn.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Caitlin is na al die jaren eindelijk zichzelf en laat haar verandering aan iedereen zien
Sluiten