Calabasas staat in de fik dus de Kardashians moeten evacueren

Op de Instagram Stories van Kim Kardashian is te zien dat er een enorme brand woedt in haar woonplaats. In de Stories laat ze zien dat zij en haar familie hun huis moeten evacueren.

Brand in Calabasas

In de eerste Stories die Kim plaatste, zien we vanuit het vliegtuig dat er een enorme brand woedt in de woonplaats van de realityster, Calabasas. Het vuur is onderdeel van de Woolsey Fire, die momenteel in grote delen land verwoest.

kim kardashian evacueren

Kim en Kourtney Kardashian moeten evacueren

Na het landen kregen Kim en haar familie één uur om hun belangrijke spullen uit huis te pakken en te evacueren. Kim schrijft in een Story:
“Pray for Calabasas. Just landed back home and had 1 hour to pack up & evacuate our home ?? I pray everyone is safe.”

kim kardashian evacueren

In de Story die hierna komt filmt Kim langsrijdende brandweer- en politieauto’s, die ze bedankt voor het werk dat zij doen.
“Fire fighters are arriving. Thank you for all that you do for us!!!”

kim kardashian evacueren

Ook Kourtney woont in het gebied dat moest evacueren. In een Instagram Story laat ze zien hoe ze haar auto heeft volgeladen met haar belangrijke spullen.
“I pray that everyone is kept safe and protected from these fires. No Calabasas tonight,” schrijft ze.

kim kardashian evacueren

De Woolsey Fire

Momenteel woeden er twee grote branden in het gebied: de Hill Fire en de Woolsey Fire, die sinds sinds donderdagmiddag door een groot deel van het gebied woedt. De brand wordt snel groter, waardoor veel gebieden nu zijn geëvacueerd.

City of Calabasas on Twitter

The #Woolsey Fire has grown to over 2,000 acres with 0% containment. @LACoFD has ordered a mandatory evacuation in all areas north of the 101 freeway from Valley Circle to Lindero Cyn. A voluntary evacuation remains in effect for Calabasas areas south of the 101

People

Reageer op artikel:
Calabasas staat in de fik dus de Kardashians moeten evacueren
Sluiten