Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 16 oktober 2018

Dit is hoelang de Kardashians erover doen om jouw salaris te verdienen

De Kardashians verdienen geld. Veel geld. Meer dan wij ooit in ons leven zullen zien. Om dat nog even lekker onder onze neus te wrijven is er nu een calculator ontwikkeld die berekent hoelang de Kardashians erover doen om  te verdienen.

Huilen met de pet op

‘How long does it take each member of the world’s most famous reality superstar family to earn your annual salary?’, leest de tekst boven de calculator. En geloof ons, dat is kort. Laten we voor de lol even een kleine berekening doen.
Het modaal inkomen in Nederland in 2018 is 37.000 euro. De calculator berekent het bedrag in dollars en ponden, dus omgerekend is dat 42817 dollar. Volgens de calculator doet Kim Kardashian er 7 uur en 24 minuten over om dat bedrag – waar de gemiddelde Nederlander een jaar voor werkt – te verdienen. ZEVEN UUR EN VIERENTWINTIG MINUTEN. Besef je even dat dat nog niet eens een volle nachtrust is. Zit je al te huilen in een hoekje? Wij namelijk wel.

Wat verdienen de Kardashians?

Om het nog even deprimerender te maken, geeft de website ook aan hoeveel de Kardashians jaarlijks, dagelijks, per uur, per minuut en per seconde verdienen. Zo zou  Kim 5.800 dollar per uur verdienen en haar jongere zusje Kylie 2.100 dollar per uur.  Met andere woorden, terwijl jij in het restaurant stiekem je bankrekening checkt om te kijken of je nog een toetje kunt betalen, heeft de Kardashian-clan samen alweer een fortuin verdiend.

Ben je nou benieuwd wat de Kardashians hebben binnengeharkt in de tijd dat jij zit te zwoegen achter je bureautje? Dan vind je de calculator hier.  Sterkte.

Kim Kardashian verdient met 1 Instagram-post meer dan de president in een jaar

Missy Empire

Reageer op artikel:
Dit is hoelang de Kardashians erover doen om jouw salaris te verdienen
Sluiten