Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Fashion 25 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Calvin Klein viert self love met hun nieuwe parfum CK EVERYONE

Calvin Klein lanceert het nieuwe parfum CK Everyone en viert hiermee self love. Wij waren aanwezig bij de lancering in New York en vertellen je waarom een flinke dosis self love juist vandaag de dag zo belangrijk is.

CK Everyone

Het iconische CK One parfum is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Deze uniseks geur werd in 1994 voor het eerst op de markt gebracht en is sindsdien een instant hit. Grote kans dat jij, je vriend, vriendin of iemand anders in je omgeving deze geur heeft of heeft gedragen. In de nineties was dit het eerste succesvolle unisex parfum in de Verenigde Staten.

CK Everyone belooft net zo’n klassieker te worden. Het leuke aan deze nieuwe geur is dat hij even fris en lekker ruikt, maar ook nog eens helemaal vegan is, biologische sinaasappelolie bevat en een gerecyclede verpakking en een herbruikbaar flesje heeft.

ck everyone parfumfles
CK Everyone – © Calvin Klein

Nieuwe CK One ondergoed- en kledinglijn

Homewear is where the heart is. Just kidding. Maar wat is nou fijner dan homewear en ondergoed dat aanvoelt als een pyjama en er nog goed uitziet ook? De ontwerpers van de nieuwe CK One lijn vonden dat ook en daarom lanceerden ze deze collectie.

ck everyone modellen poseren
CK One – © Calvin Klein Inc.

Self love

De lijn bestaat uit verschillende tops en broekjes en truien en broeken. Zoals je op de afbeelding ziet, draait de collectie helemaal om self love. Onder het motto “I LOVE EVERYONE OF ME” promoot Calvin Klein dat je alle versies van jezelf moet omarmen – ook de kanten van jezelf die je wat minder leuk vindt.

Waarom is dit zo belangrijk? We schreven het al eerder: veel van ons hebben een druk bestaan. Hoe gemakkelijk is het om ‘s avonds nog even je werkmail te checken, door te werken bij een deadline en af en toe vergeten wat je eigen grenzen ook al weer zijn? Juist, iets té gemakkelijk.

Om – onder andere – deze reden is het zo belangrijk om af en toe wat liever voor jezelf te zijn. Neem eens een warm bad, ga een rondje wandelen en gun jezelf een avondje niks doen als je daar blij van wordt. Daarnaast is het belangrijk om jezelf te nemen zoals je bent, hoe cliché dat ook klinkt. Want ja: jij mag er zijn en we zijn maar wat blij dat Calvin Klein ons hieraan herinnert. Laat het een note to self zijn: I love everyone of me.

De CK One collectie is hier verkrijgbaar.

Lees ook: Who needs a relationship – Dit merk maakt prachtige self-love verlovingsringen

Reageer op artikel:
Calvin Klein viert self love met hun nieuwe parfum CK EVERYONE
Sluiten