De nieuwe Netflix horrorfilm ‘Cam’ is voor iedereen die obsessed is met likes

Ja hoor jongens en meiden, het is weer zover. Netflix komt weer met een fantastische must watch original horrorfilm. De film genaamd ‘Cam’ is een film voor alle mensen die enorm ver gaan voor het krijgen van likes. Spannend.

Netflix original ‘Cam’

Goed nieuws voor iedereen die houdt van slapeloze nachten door enge films. De nieuwste Netflix original genaamd ‘Cam’ is een psychologische thriller over een cam girl. Nu denk je misschien dat de film zeker weer een waarschuwing is voor het beroep van sekswerker, maar niks is minder waar.

De hoofdrolspeelster Alice (Madeline Brewer) is een populaire chick die zichzelf Lola noemt op het internet en ze vindt haar werk fan-tas-tisch. Ze is niet op haar mondje gevallen en zal zichzelf niet snel in een slachtofferrol bevinden. De bad guys in deze film? Dat zijn technologie en de obsessie met likes van deze generatie. Super realistisch dus.

Het verhaal

De hoofdrolspeelster Alice heeft als doel om in de top tien te belanden van haar online pornosite. Dit doet ze door mini liveshows te geven achter haar webcam en te chatten met rijke, invloedrijke klanten en ze vindt dat helemaal gezellig en leuk. Tenminste, tot er een meisje in het spel komt die precies op haar lijkt. Je raadt het al: things get out of control.

De echte gory horror van de film is dat je als kijker ziet hoe ver Alice gaat om hoger in de ranking te komen. Ze gaat zelf zo ver, dat ze make-up gaat gebruiken en doet alsof ze haar eigen keel doorsnijdt om haar kijkers te shockeren. Eigenlijk is de chick die haar identiteit heeft gestolen niet eens het engste, het engste is wat Alice allemaal doet om het terug te krijgen.

De film is geschreven door voormalig sekswerker Isa Mazzei en het laat de andere kant van cam girls in deze tijd zien. Het laat zien wat we tegenwoordig allemaal doen voor de likes. Madeline Brewer kennen we van de fantastische serie ‘The Handmaid’s Tale’, waar ze haar rol super geloofwaardig speelt. Dat is iets wat we in deze film ook zeker weten kunnen verwachten. Deze gaat op onze watch list.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De nieuwe Netflix horrorserie ‘1899’ belooft heel veel goeds

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
De nieuwe Netflix horrorfilm ‘Cam’ is voor iedereen die obsessed is met likes
Sluiten