Anne Smits
Anne Smits Celebrity 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Geen vervolg van The Holiday: Cameron Diaz stopt met acteren

Vorig jaar gingen de geruchten in de rondte dat de beste kerstfilm allertijden, The Holiday, een vervolg zou krijgen. Helaas bleef dit verhaal slechts bij een gerucht en liet één van de makers van de film weten dat het niet waar is. Dat er geen tweede film van The Holiday komt, is een enorme domper. Maar nu blijkt de hoofdrolspeelster van de film, Cameron Diaz, zelfs helemaal te stoppen met acteren.

Cameron is going on a holiday.

Cameron Diaz stopt met acteren

Een eindeloze carrière zoals die van de 73-jarige Meryl Streep, zit er voor Cameron Diaz niet in. De 50-jarige actrice besluit met pensioen te gaan.

Laatste Netflixfilm voor Cameron Diaz

De voorbereidingen voor de actiekomedie Back in Action met hoofdrolspelers Cameron Diaz en Jamie Foxx zijn in volle gang. Dat is dan ook de laatste film voor Cameron, want de 50-jarige actrice besluit om te stoppen met acteren. Eerder leek er al drama te zijn op de set van Back in Action. Zo zou Jamie Foxx een woedeaanval hebben gekregen en een aantal mensen hebben ontslagen.

Jamie Foxx zorgt voor onrust op de set

Een bron laat aan Daily Mail weten dat Camerons beslissing om te stoppen met acteren niks te maken heeft met het gedrag van Jamie Foxx. Zo zou Jamie zelfs dé reden zijn geweest dat Cameron onderdeel uitmaakt van de cast voor Back in Action. Toch besluit de actrice een punt te zetten achter haar carrière en een fulltime moeder te zijn voor haar drie-jarige dochter Raddix.

Cameron en haar man Benji

Cameron Diaz is in 2015 getrouwd met de 44-jarige gitarist en zanger, Benji Madden. In 2019 verwelkomden de twee hun dochter Raddix. Het stel leerden elkaar kennen via Nicole Richie, de schoonzus van Benji.

Carrière

Even een korte terugblik naar de beste films met Cameron Diaz. Cameron speelde in tientallen films, waaronder natuurlijk The Holiday, Charlie’s Angels, en The Other Woman. Ook deed ze de voice-over van Prinses Fiona in Shrek en sleepte dan ook regelmatig een award binnen. Of we Cameron Diaz ooit nog zullen zien stralen op de sets van Hollywood, is nog maar de vraag. Zo leeft de actrice al jarenlang een spoghtlight-vrij leven.

Oei! Naomi Campbell begaat enorme photoshop-blunder

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.