Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 18 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Camila Mendes doet een boekje open over drama tussen Riverdale castleden

Het leven van een actrice is niet alleen maar rozengeur en manenschijn. Samenwerken op set kan behoorlijk intens zijn en de nodige wrijving met zich meebrengen, zo bevestigd ook Riverdale-actrice Camila Mendes. Ze doet een boekje open over de band tussen de verschillende castleden.

Ze houdt van ze, al is er best wat drama geweest.

Charles Melton doet een boekje open over Riverdale en The Sun Is Also A Star

Camila Mendes doet een boekje open over drama tussen Riverdale castleden

Riverdale komt tot een einde, want het komende seizoen is het laatste. Jep, na zeven seizoen komt er dan toch echt een einde aan het verhaal van de tieners in Riverdale. The end of an era – voor ons, maar ook voor de castleden die jarenlang intensief samenwerkten.

In een recent interview met InStyle heeft Camila Mendes (die de rol van Veronica vetrtolkt) aan dat ze dankbaar is voor de mooie tijd die ze heeft gehad bij Riverdale, maar dat ze ook helemaal klaar is om verder te gaan. Haar tegenspelers (vooral Lili Reinhart en Madeleine Petsch) zijn goede vrienden geworden, al ging dat niet altijd zonder slag of stoot.

“They’re like my sisters — we’ve all seen parts of each other that no one else has seen. Maybe these aren’t people that I would’ve been friends with had I just met them once at a party, but we’re bonded by this experience. I fought with every one of these girls. We’ve had drama, we’ve had disagreements, we’ve cried, we’ve made up. We’ve been through a lot together and we’ve leaned on each other in those moments.”

De volgende stap van Camila Mendes

De actrice is klaar om verder te gaan en ze pakt lekker door. Vrijdag laceerde haar nieuwe film Do Revenge op Netflix, waarin zij een van de hoofdrollen speelt. In de film speelt Camila een middelbare scholiere genaamd Drea Torres, die het perfecte leven leidde voordat haar vriendje haar sekstape lekte, waardoor ze een buitenbeentje werd op school. Do Revenge heeft een indrukwekkende cast met Maya Hawke, Sophie Turner, Sarah Michelle Gellar en Rish Shah.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.