Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 17 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Camila Mendes heeft een vriend en wat blijkt? Hij is helemaal niet beroemd

Doei Archie Andrews, Riverdale-ster Camila Mendes heeft een nieuwe vent in d’r leven. En het allerleukste aan haar nieuwe vlam? Hij is helemaal niet bekend! Zijn naam is Victor Houston, en wij geven je alle details over deze prille relatie.

Camila Mendes nieuwe vriend

De Riverdale-sterren zijn lekker aan het daten. Zo ook Camila Mendes A.K.A. Riverdales Veronica, want ze is al een tijdje van de markt af. Zij en Victor hebben niks geheim gehouden en posten al een tijdje foto’s met elkaar. Toch was het al die tijd niet helemaal zeker, tot nu. Veronica heeft bevestigd dat ze officieel een relatie heeft en ons hart kan het niet aan.

I misssss youuu. Tb to the CFDA afterparty

23.6k Likes, 455 Comments – Victor Houston (@victorhouston) on Instagram: “I misssss youuu. Tb to the CFDA afterparty”

Camila straalt helemaal en lacht van oor tot oor wanneer er aan haar gevraagd wordt of ze nu wel of niet een relatie heeft. Té schattig. In een interview met E!News zegt ze “I can confirm, sure, I don’t care. Sorry, guys.”

Volgens E!News is het koppel al twee maanden samen en hebben ze een hele geschiedenis met elkaar. In een interview met Nylon magazine zegt ze: “It’s somebody completely out of the industry. It’s funny because I’m more hesitant to talk about it because I don’t want him to read this… I actually would totally talk about it right now, if I didn’t feel like, Wait, he might read this.”

call me archie andrews

1.6m Likes, 6,390 Comments – camila mendes (@camimendes) on Instagram: “call me archie andrews”

Er is nog hoop voor alle onbekende mensen dus, want er zijn blijkbaar wél beroemdheden die gewoon voor ‘normale’ mensen gaan. Camila zegt in het interview: “It’s just dating people in the industry is tough. I did for a little bit. I’ve just dated actors. It’s hard when that’s your world. You only meet people through work and that can be really tough, because you’re not necessarily meeting people that you’re similar to.”

Happy birthday beautiful

62.2k Likes, 1,157 Comments – Victor Houston (@victorhouston) on Instagram: “Happy birthday beautiful”

Wie deze mysterieuze man is

Camila en Victor kennen elkaar al zes jaar. De twee gingen allebei naar middelbare scholen die bij elkaar in de buurt waren. Volgens E!News hebben ze het contact na al die jaren dus een aantal maanden terug weer opgepakt in New York. Victor woont en werkt in New York en Camila reist er vaak naartoe.

Baby

38.5k Likes, 1,536 Comments – Victor Houston (@victorhouston) on Instagram: “Baby”

Ondanks dat Victor geen Hollywood celeb is, doet hij het zeker niet verkeerd. Hij is werkzaam in de financiële wereld bij een bedrijf genaamd Oppenheimer & Co Inc.

Wij vinden dit setje in ieder geval helemaal leuk. Daarnaast is Victor natuurlijk niet voor lang nog een onbekend iemand, want wij willen alle info over deze twee.

E!News

Reageer op artikel:
Camila Mendes heeft een vriend en wat blijkt? Hij is helemaal niet beroemd
Sluiten