Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 12 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Stay home – De nieuwste campagne van Zara is bij modellen thuis geschoten

Sommige mensen kunnen lekker besparen (ja, ze bestaan) nu we veel thuiszitten en niet naar fysieke winkels als Zara kunnen – om nog maar te zwijgen over etentjes buiten de deur. Andere mensen (like me) zijn nog steeds niet te stoppen als het gaat om money spenden.

Als je webshops afgaan de afgelopen tijd ook hebt beschouwd als een vorm van entertainment, is het je vast ook opgevallen dat niet alle webshops nog gebruikmaken van modellen. Behalve Zara.

Nieuwste Zara campagne vanuit huis

Zara maakt nog steeds gebruik van modellen om alle items te showen op de site, maar wel met wat aanpassingen. Zo hebben ze hun nieuwste campagne niet geschoten in de studio, maar alle producten rechtstreeks naar de woningen van de modellen gestuurd. Op die manier kunnen ze de veiligheid van alle modellen waarborgen, maar nog wel steeds vette campagnebeelden schieten. Creatief.

Het resultaat? Nog steeds geweldige looks én een persoonlijke touch omdat je de modellen in hun eigen huis ziet. Nog leuker: de meeste modellen van Zara wonen natuurlijk over de hele wereld. Het kijken naar de foto’s van de nieuwste collectie op de site, is net alsof je op vakantie bent. Bijna dan.

Kijk ook vooral even naar de foto’s op de herenpagina. Daar hebben sommige modellen een afstandsbediening in hun handen om op afstand een selfie te maken. Cute. Zou het niet een idee zijn om het altijd zo te doen? Wij zijn wel fan.

Andere maatregelen

De nieuwste campagne vanuit huis laten schieten door de modellen zelf, is niet het enige wat Zara doet nu de coronacrisis gaande is. Alle fysieke winkels zijn gesloten en het retourbeleid is ook aangepast. Zo heb je nu langer om aankopen te retourneren.

Verder heeft Inditex, het moederbedrijf achter onder andere de kledingketen Zara haar fabrieken en logistieke teams beschikbaar gesteld voor de Spaanse regering om mondkapjes te verstrekken aan zorgverleners en patiënten van het coronavirus in Spanje.

Deze grote beauty- en modebedrijven zetten zich in tijdens de coronacrisis.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Stay home – De nieuwste campagne van Zara is bij modellen thuis geschoten
Sluiten