Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 8 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on – Cara Delevingne date met Halsey terwijl hun exen een relatie hebben

Begin mei besloten Cara Delevingne en Ashley Benson na twee jaar een punt te zetten achter hun relatie. Nog geen week later kreeg Ashley Benson een relatie met rapper G-Eazy. Ze werden samen gespot en flirtten erop los onder elkaars foto’s op de Gram. G-Eazy is de ex van Halsey. En raad eens waar Cara Delevingne nu mee aan het daten is? Jawel, Halsey.

Zo heb je ineens alle vier een ex die aan het daten is met de ex van je huidige lover. Volg jij het nog? Hier lees je alles over dit liefdeskwartet.

Cara Delevingne en Halsey

Het begon allemaal midden maart, toen bekend werd dat Ashley Benson wel heel snel over de relatie met Cara Delevingne heen was. Beetje bij beetje werd bekend dat ze een nieuwe lover had, niemand minder dan rapper G-Eazy. Heb je nog nooit van hem gehoord? NSMBL zou NSMBL niet zijn om je bij te praten. Hier vertellen we je meer over de situatie tussen de rapper en de ex-lover van Cara.

Goed. Dat was dat. Ware het niet dat Cara Delevingne nu schijnt te daten met Halsey. En Halsey is de ex van rapper G-Eazy.

Heel casual

Dat alles zou weer gebeurd zijn toen topmodel Cara in de nieuwe video van Halsey verschijn. Sindsdien schijnen de twee casual aan het daten zijn. Een betrouwbare bron vertelt dat de twee afgelopen weken veel samen zijn geweest en het gewoon heel gezellig hebben. Ze hebben allebei geen behoefte om ergens aan vast te zitten. Ze vinden het dan ook prima als ze beiden met andere mensen zouden daten. Interesting.

Ook wist de bron te vertellen dat zowel Cara Delevingne als Halsey het niet ongemakkelijk vinden dat hun exen een relatie hebben. Sterker nog, volgens de bron vinden ze het vooral heel erg grappig. Cara liet zelf al weten dat ze haar ex het beste wenst. Dat deed ze toen Ashley Benson veel haatreacties kreeg op het feit dat ze met G-Eazy werd gespot.

“It’s more important now than ever to spread love, not hate. To everyone hating on @ashleybenson please stop. You don’t know the truth, only her and I do and that’s exactly how it should be,” zei Cara toen over de hele situatie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hold on – Cara Delevingne date met Halsey terwijl hun exen een relatie hebben
Sluiten