Cara Delevingne huurde een heel museum af voor Ashley Bensons verjaardag

Afgelopen week vierde Ashley Benson haar 29ste verjaardag samen met Cara Delevingne. Waar je partner je normaal gesproken mee uiteten neemt voor je verjaardag, koos Cara ervoor om even een heel museum af te huren voor de verjaardag van haar vriendin Ashley. Wauwzers.

Ashley Bensons verjaardag

Pretty Little Liars ster Ashley Benson en supermodel Cara Delevingne zijn hartstikke verliefd en het is te schattig. Er waren een tijdje geleden geruchten dat de romance voorbij zou zijn, maar dat is zeker niet het geval. De twee vierde Ashleys verjaardag namelijk samen op een wel heel bijzondere manier.

cara delevingne Ashley benson vejaardag

Museum afgehuurd

Cara Delevingne zou namelijk het Natural History Museum in Londen hebben afgehuurd (!) om hier samen met lover Ashley de nacht door te brengen. Cara deelde een foto van een tweepersoonsbed in de grote hal van het museum, omringd door kerstboompjes en kaarsen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Had a whale of a time @natural_history_museum 🐳 it was over-whale-ming

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

De caption onder de foto luidt: “Had a whale of a time @natural_history_museum 🐳 it was over-whale-ming.” Het ziet er allemaal super romantisch uit en als dit niet het verjaardagscadeau der verjaardagscadeaus is, weten we het ook niet meer.

Ashley is niet getagged in de foto en ze heeft zelf ook niks gepost over dit romantische weekend, dus helemaal zeker weten we het niet. Toch wijst alles er wel op.

De sleepover vond plaats in het verjaardagsweekend van de actrice, er zijn foto’s van de twee die hand-in-hand aankomen op Gatwick Airpoirt in londen én volgens de website Girlfriend zou de directeur van het museum hebben bevestigd dat hij de ruimte voor het stel had versierd.

cara delevingne Ashley benson vejaardag

Wij zijn in ieder geval hartstikke blij voor de tortelduifjes en dit moet haast wel de meest bijzondere verjaardag ooit zijn geweest voor Ashley.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Cara Delevingne en Ashley Benson zijn definitief een stelletje

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elle

Reageer op artikel:
Cara Delevingne huurde een heel museum af voor Ashley Bensons verjaardag
Sluiten