Redactie
Redactie Entertainment 19 sep 2019

Cara Delevingne doet opnieuw een boekje open over haar ervaringen met Harvey Weinstein en WTF

You’ll never make it in this industry as a gay woman“. Eh, excuse me?! Dit zijn slechts een paar van de heftige woorden die Harvey Weinstein tegen model, actrice en activist Cara Delevingne uitsprak. In een openhartig gesprek met Net-a-Porter vertelt Cara over haar ervaringen met deze verschrikkelijke man.

Cara Delevingne en Harvey Weinstein

Eerder beschuldigde Cara Delevingne Harvey Weinstein al van seksuele intimidatie – zoals je weet was ze niet de enige. Nu vertelt Cara in een openhartig interview over hoe hij haar aanspraak op haar geaardheid. Zo zei hij: “You will never make it in this industry as a gay woman – get a beard.” Dit gesprek vond al plaats lang voordat hij haar seksueel intimideerde, maar vormt eigenlijk het begin ervan.

Helaas gaat het verhaal nog verder. Zo herhaalde Harvey bovenstaande woorden vaak, in verschillende vormen. Op een bepaald moment belde hij Cara op om te vragen of ze seks had gehad met een aantal vrouwen waarmee ze was gespot in de media. Hij wilde alles weten en het telefoongesprek was erg ongemakkelijk. Hij sloot af met de woorden dat Cara moest oppassen met wat ze deed, aangezien ze nooit de rol van een hetero vrouw zou krijgen als ze zo door zou gaan – laat staan dat ze het ooit in Hollywood zou gaan maken.

Happily ever after

Inmiddels heeft Cara Delevingne deze tijd achter zich gelaten, hoe naar het ook was. Ook date ze op dit moment met Ashley Benson, met wie ze al meer dan een jaar samen wordt gespot. De start van hun relatie was niet makkelijk, aldus Cara. Door alles wat ze had meegemaakt wist ze niet goed wie ze kon vertrouwen en duwde ze mensen van zich weg, totdat Ashley in beeld kwam.

Ondanks dat ze nu een vriendin heeft, wil Cara geen label op zichzelf plakken. Misschien is morgen wel anders en bovendien “verander ik elke dag”. You go girl.

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Cara Delevingne doet opnieuw een boekje open over haar ervaringen met Harvey Weinstein en WTF
Sluiten