Zita Vervoort
Zita Vervoort Beauty 26 nov 2019

Wow – Cara Delevingne ziet eruit als een gothic godin met haar nieuwe zwarte kapsel

Als je weet wie Cara Delevingne is weet je waarschijnlijk dat ze bloedmooi is en elk kapsel wel kan hebben: kort, lang, donker of licht. Ze heeft weer een nieuwe kapsel waar we allemaal jaloers op zijn.

De actrice, zangeres en het model rockt een nieuw kapsel en deze nieuwe look heeft een kleur die echt bij deze tijd van het jaar past. Haar pikzwarte haar is om jaloers op te zijn.

Cara Delevingne

Cara Delevingne ken je waarschijnlijk van haar rollen in verschillende films. Ook straalt ze vaak genoeg op haar Intagram-pagina en is ze model en zangeres. Het is bijna oneerlijk dat elke look haar beeldig staat, maar ze is dan ook niet voor niks model. Eigenlijk is ze een kameleon die makkelijk kan switchen in beauty en fashion. En nu switcht ze naar het pikzwarte kapsel.

Gothic angel,?‍♂️fairy lady, babe all the way, this woman can truly transform into any and all. A pic here from a wig test, swipe to see end result? This wig I colored using #BiolageColor natural plant based hair color. I find it to look more natural and soft but still vibrant plus no chemicals! #biolagepartner

2,987 Likes, 67 Comments – Mara Roszak (@mararoszak) on Instagram: “Gothic angel,?‍♂️fairy lady, babe all the way, this woman can truly transform into any and all. A…”

Het kapsel

De haarstyliste van Cara postte een sprookjesachtige foto van de actrice op haar Instagram-pagina. Hier kunnen we zien dat de kleur van Cara’s haar nu pikzwart is (like our soul). Door haar donkere haar komen haar mooie, lichte ogen nog meer naar voren.

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij moesten eigenlijk twee keer kijken, omdat Cara bijna onherkenbaar is het haar nieuwe look. Ze doet ons denken aan het Rooney Mara, het meisje uit de film The Girl With the Dragon Tattoo. Als dit karakter een zusje had met dikkere wenkbrauwen, dan was Cara dit geweest.

Geen echt haar

Je zou denken dat het een hele grote stap voor Cara moet zijn geweest om haar haar ineens super zwart te verven. Schijn bedriegt, want Cara’s prachtige haar is eigenlijk een pruik. Deze raafachtige pruik is opgeknapt met wat verzorgingsmiddelen, waardoor hij nog echter lijkt. De pruik droeg ze voor een shoot, maar het had ons niets verbaasd als ze met de pruik verder door het leven zou gaan.

Wij zijn stiekem een beetje verdrietig dat het haar niet echt is, want het staat Cara geweldig.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Wow – Cara Delevingne ziet eruit als een gothic godin met haar nieuwe zwarte kapsel
Sluiten