Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 11 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Wow – Cara Delevingne en Kendall Jenner zijn volledig onherkenbaar met deze kapsels

Even een flashback naar 2015. Je kunt niet om Cara Delevingne en Kendall Jenner, oftewel CaKe, heen. Ze worden overal samen gespot en maken zelfs customized t-shirts met de tekst CaKe. Hun vriendschap mag dan vergeten zijn, maar door de kalender van Chaos SixtyNine met foto’s van Cara en Kendall en hun onherkenbare kapsels zijn ze weer even terug.

Kunnen we gewoon een reünie van CaKe aanvragen? Inclusief de kapsels uit de Chaos SixtyNine kalender?

Cara Delevingne en Kendall Jenner

Zet twee van de meest succesvolle modellen ter wereld naast elkaar en je hebt automatisch een prachtig plaatje. Door de 2020 kalender van Chaos SixtyNine gaan we terug in de tijd en worden we herinnerd aan CaKe, inclusief bowl-cut kapsels. Yes please.

De Chaos SixtyNine kalender

Al vanaf december vorig jaar wachten fans met smart op de Chaos SixtyNine kalender voor 2020. Dit jaar was het namelijk alweer tijd voor de vierde editie van de kalender. Na flink wat teasers, zijn we er nu achter dat niemand minder dan Cara Delevingne en Kendall Jenner de kalender vullen. En dat is goed nieuws, vinden wij.

De foto’s zijn geschoten door fotograaf Dexter Navy en vullen 24 pagina’s in de kalender. De pagina’s zijn geperforeerd en kunnen, na het uitscheuren, als posters worden opgehangen. Daarnaast worden de favoriete cake-recepten van Cara en Kendall (en hun familie) gedeeld. Want CaKe. Duh.

Onherkenbare kapsels

En alsof dat alles nog niet genoeg is, verschijnen Cara en Kendall ook steeds met andere kapsels in de kalender. Kenny en Cara rocken de bowl-cut en zien er mega chic uit. In de eerste maand van het jaar, dragen de modellen platinum-blonde kapsels (pruiken), in een andere foto poseren ze topless en in weer een andere poseren ze als bouwvakkers.

Het is inmiddels wel duidelijk dat de dames alles, maar dan ook écht alles, kunnen hebben. Wij pleiten per direct voor een reünie van CaKe, inclusief pruiken en outfits. Who’s with us?

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wow – Cara Delevingne en Kendall Jenner zijn volledig onherkenbaar met deze kapsels
Sluiten