Cardi B vierde haar 28e verjaardag in Las Vegas en dat ging er wild aan toe

Gisteren blies rapper Cardi B 28 kaarsjes uit. Haar verjaardag vierde ze uitbundig en extravagant in Las Vegas, precies zoals we van haar gewend zijn. Er verschenen verschillende beelden op Instagram die lieten zien dat (ex?) hubby Offset er ook bij was. Je begrijpt, wij praten je bij.

De WAP-artiest heeft veel te vieren: haar single gaat als een malle, ze is in Las Vegas (dat is al een feestje op zich) en werd 28 jaar. Cardi hield zich niet in, want ze huurde een ruimte in Vegas om met haar geliefden los te gaan. Het zag er gezellig uit, maar in tijden als deze levert dat natuurlijk wat kritiek op.

Cardi B vierde haar 28e verjaardag in Las Vegas en wij praten je bij

Van zaterdag op zondagnacht waren verschillende video’s van een dansende (of moeten we zeggen twerkende?) Cardi in Offset’s story te zien. Jep, wij hebben ook onze vragen. Een maand geleden vroeg Cardi nog officieel een scheiding van Offset aan, maar nu lijkt alles koek en ei te zijn tussen de twee.

Dit weekend verbleven Cardi en haar vrienden in een privé huurwoning om Cardi’s verjaardag te vieren. We hebben er slechts een glimp van meegekregen, maar dat was genoeg om te weten dat het er wild aan toe ging. Offset deelde een video waarop je Cardi bovenop hem zag dansen (cosy), een video waarop je Cardi zag twerken en een video waarop je Cardi zag drinken. Kortom: het was feest.

Offset verrast Cardi met een bijzonder groot cadeau

Als je zo’n grote artiest bent als Cardi B, dan krijg je geen verjaardagskaartjes. Nee, dan krijg je een heel billboard  langs de snelweg. Offset regelde een mega groot bord voor haar met een lieve boodschap erop van dochtertje Kulture. Aangezien Kulture twee jaar oud is, weten we allemaal wie dit heeft geregeld. Offset scoort punten.

Zo’n feest levert bakken kritiek op, aangezien we midden in een pandemie zitten

Het ziet er mega gezellig uit allemaal, maar we kunnen niet anders dan onze vraagtekens hebben bij dit festijn. Dit weekend was niet duidelijk te zien hoeveel mensen er aanwezig waren, maar op deze foto op Cardi’s Instagram zien we dat het om een grote groep ging. De rapper ligt nu onder vuur, want op de foto zien we dat de gasten geen afstand hielden of mondkapje droegen. Op één man na dan, shoutout naar hem.

Na het posten van deze foto veranderden lieve verjaardagswensen van haar fans in kritische reacties, en terecht. Een van haar fans reageert ‘bruh thats so irresponsible yall forget we are in a worldwide pandemic’, terwijl een ander zegt ‘So celebrities don’t think social distancing applies to them too? got it’. Dit is slechts een greep uit de reacties, want the list goes on. 

In Cardi’s story zijn nu nog video’s te zijn waarop zij en haar vriendinnen te zien zijn met een mondkapje. Het punt? De mondkapjes hangen aan hun oor, in plaats van hun neus en mond te bedekken. Wie gaat de meiden vertellen dat dit niet de way to go is?

De artiest zelf heeft nog niet gereageerd op alle ophef en feest (zo te zien) nog even door in Las Vegas. To be continued…

Elle

Reageer op artikel:
Cardi B vierde haar 28e verjaardag in Las Vegas en dat ging er wild aan toe
Sluiten