Cardi B gooit een schoen naar Nicki Minaj en hoe was jullie weekend?

Afgelopen vrijdag ging het goed mis tussen rappers Cardi B en Nicki Minaj. Op een Fashion Week feestje van Harpers Bazaar liep het zo uit de hand dat Cardi haar naaldhak naar Nicki Minaj gooide. The juice is real.

Cardi B en Nicki Minaj

Cardi en Nicki zijn niet bepaald beste vrienden, dat wisten we al wel. Op een met celebs overladen feestje tijdens New York Fashion Week krijgen de twee een intense ruzie die leidde tot een gevecht. Bronnen van het evenement vertelden dat Nicki een foto aan het maken was met Kelly Rowland en La La Anthony toen Cardi langsliep. Volgens de bronnen stapte Nicki expres op haar jurk waardoor de bitch fight begon.

zee | Lolo $eason on Twitter

So Nicki was trash talking Cardi’s daughter before Cardi attacked her…. YIKES NICKI https://t.co/ZOK0KTe1RJ

Een deel van Cardi’s pruik is verloren gegaan in dit hele gebeuren. En wat doe je als je je weave verliest? Jep. Ze pakte haar naaldhak en stormde daarmee op Nicki af. Op sommige video’s hoor je een klap, maar het is niet duidelijk of de schoen Nicki raakte, of een zielige beveiliger. Waarschijnlijk het tweede. Cardi wordt in ieder geval door een hele zooi beveiligers aan de kant getrokken, terwijl Nicki Minaj rustig tegen de muur aan staat.

wanted to clarify all the DMs & fake news I am getting regarding my Insta story from last night: 1. Yes that was me next to that @iamcardib @nickiminaj fight, and no I don’t know how I ended up there at the same time 2. I NEVER gave a statement to the press who hit whom and I would never do that – it’s none of my business. 3. Be assured that Nicki and Cardi never got as close to each other as they would have even been able to physically hit each other. I am sharing this video (my footage) so you can see the truth 4. Deleting this once the craziness is over . . . . #CardivsNicki #CardiB #Harpersbazaar #BazaarIcons #CardiNickiFight #NickiCardiFight #Kulture #Nickifight #cardifight #nickivscardi #nicki_minaj #nickyminaj #cardibvideos #cardibaby #cardib #nickicardi #cardibnickiminajfight

1,764 Likes, 260 Comments – Daniel Jonas (@danieljonasny) on Instagram: “wanted to clarify all the DMs & fake news I am getting regarding my Insta story from last night: 1….”

De aanleiding

De aanleiding van de intense ruzie was dat Nicki een paar hele nare opmerkingen zou hebben gemaakt over Cardi’s dochter, Kulture. De twee vrouwelijke rappers zijn niet bang voor een confrontatie, dus Cardi ging vrijwel meteen in de aanval.

PowerStarLive on Twitter

Allegedly Cardi B & Nicki Fight at the Harpers Bazaar ICONS Party Tonight https://t.co/yE4MPnAjZM

In video’s is te zien dat Cardi haar schoen uittrekt en dat haar jurk is gescheurd. Dat ze in d’r blote kont staat lijkt haar precies niks te boeien, want ze gaat gewoon door met wat ze aan het doen is.

cardi b

Toen Cardi het partijtje verliet had ze een enorme bult op d’r hoofd en haar jurk was gescheurd. In de foto’s waarop ze het evenement verliet, draagt ze geen schoenen, waarschijnlijk omdat ze deze was verloren. Wauw, als dat geen enerverend feestje is geweest, weten wij het ook niet meer.

Nicki heeft nergens last van

Wat we wel weten, is dat Nicki zo koel als een kikker is. Ze zou niet aan de kant zijn gegaan en ze ging ook niet in de aanval. Nicki heeft laten weten aan TMZ dat ze geen aanklacht tegen Cardi indient. Verder heeft ze op Instagram niks over het voorval gedeeld, maar heeft ze wel wat fleeky foto’s van zichzelf op het Harper Bazaars feestje gepost.

Instagram post by Barbie® * Sep 8, 2018 at 5:02am UTC

2.1m Likes, 56k Comments – Barbie® (@nickiminaj) on Instagram

PERIOD.

3.4m Likes, 326.9k Comments – CARDIVENOM (@iamcardib) on Instagram: “PERIOD.”

Cardi daarentegen lijkt nog steeds niet afgekoeld, want ze post een hele tirade op haar Instagram-account. Als we dit bericht mogen geloven, is slecht praten over Kulture lang niet het enige dat Nicki heeft gedaan. Hoe het precies zit, weten we niet. Wij hebben stiekem wel genoten van de drama tussen de twee vrouwen.

Wil je meer lezen over Nicki Minaj die ruzie heeft? Dat lees je hier.

Travis Scott en Kylie Jenner worden gedist door Nicki Minaj én Ariana Grande

People

Reageer op artikel:
Cardi B gooit een schoen naar Nicki Minaj en hoe was jullie weekend?
Sluiten