Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Entertainment 20 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Whut?! Cardi B is opnieuw in opspraak en je gelooft je oren niet

Cardi B fans kunnen weer gerust slapen, want haar platenlabel Atlantic Records verklaarde gisteren dat de zangeres geen onderdeel is van de gang Nine Tray Gangsta Bloods. Halleluja.

Cardi B in opspraak

Cardi B zit niet bij de gang Nine Trey Gangsta Bloods. Dat heeft haar platenlabel Atlantic Records donderdag tegenover Billboard verklaard, nadat rapper Tekashi 6ix9ine in de rechtbank bij hoog en laag beweerde dat Cardi B wél onderdeel is van de bende.

Tekashi bespreekt deze week in een rechtszaal in New York de stand van zaken van een aantal gangleden. Hij werd eerder dit jaar samen met twee andere mannen uit de bendewereld aangehouden. Hierna sloot hij een deal met justitie om tegen hen te getuigen. Hier kwam hij niet zomaar mee weg, veel collega rappers keerden zich tegen hem – waaronder Snoop Dogg die hem eerder deze week een ‘rat’ noemde.

Cardi zelf heeft vorig jaar in een interview met GQ bekend dat zij in haar jeugd onderdeel is geweest van de Bloods, maar dat ze die tijd achter zich heeft gelaten.

Tekashi 6ix9ine en zijn bizarre verleden

Tekashi 6ix9ine – oftewel Daniel Hernandez – is zelf overigens ook geen lieverdje. De rapper kwam in 2015 in opspraak omdat hij met een vriend drie video’s van een minderjarig meisje had gemaakt en verspreid. Op de video’s was het dertienjarige meisje naakt (!) te zien. Daniel verscheen voor de rechter, schikte met justitie en sprak onder andere af dat hij de wet twee jaar lang niet meer zou overtreden. Klinkt nou niet bepaald als een achievement als je het ons vraagt.

Het zal je niet verrassen: binnen twee jaar overtrad Tekashi de wet opnieuw, dit keer door een fan te mishandelen tijdens een optreden. Hiervoor kreeg hij duizend uur taakstraf en leeft hij vier jaar onder toezicht.

Gisteren werd Tekashi in de rechtbank gevraagd of hij wist dat Cardi onderdeel was van de Bloods. Dat bevestigde hij. Voor ons is het wel duidelijk wie we moeten geloven.

ANPWikipedia

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Whut?! Cardi B is opnieuw in opspraak en je gelooft je oren niet
Sluiten