Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 16 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Wait whut? Cardi B vraagt na drie jaar huwelijk scheiding aan van rapper Offset

Oké, we weten dat de romance tussen Cardi B en Offset nogal rumoerig is geweest. Hoewel Cardi haar hubby vaak zoende op de rode loper en de liefde er vanaf spatte, zet ze toch een punt achter de relatie. Meerdere bronnen zeggen dat de ‘WAP‘ rapper een scheiding aanvroeg en wij praten je bij.

Cardi en Offset zijn een van de vele koppels die uit elkaar gaan tijdens dit vervloekte jaar. Na een huwelijk van drie jaar én een prachtige dochter samen zetten ze een punt achter hun relatie. En dit keer ECHT.

Wacht effe, Cardi B heeft de scheiding van Offset aangevraagd

Volgens People, Us Weekly, TMZ, and The Blast gaat het meest iconische rapkoppel beiden hun eigen weg. Cardi B vroeg de scheiding aan en vroeg om een ‘ontbinding van het huwelijk’. Wat de reden van de scheiding is, dat is nog onbekend. Wel zeggen bronnen dat Cardi en Offset hun dochtertje Kulture op de eerste plek blijven zetten. Lief.

Een bron van People zegt dat Offset dit jaar weer een scheve schaats heeft gereden en dat dit een rol speelt in de scheiding. We geven toe dat dit stel hun fair share aan relatieproblemen heeft gehad. It was a bumpy ride. In 2018 kondigde Cardi aan van Offset te scheiden, na geruchten over het vreemdgaan van Offset. Cardi postte daar het volgende, respectvolle Instagram-bericht over.

Twee weken na deze video verraste Offset Cardi op het immense podium van Rolling Loud Festival met een mega bos bloemen met daarop ‘Take Me Back Cardi’. En dat deed ze. Toch gaf ze in 2019 tijdens een interview met Vogue toe dat hij haar wederom had bedrogen en dat ze hun problemen probeerden op te lossen.

Dat oplossen heeft blijkbaar niet zo goed gewerkt, want nu vroeg Cardi toch écht een scheiding aan. To be continued…

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait whut? Cardi B vraagt na drie jaar huwelijk scheiding aan van rapper Offset
Sluiten