Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 24 september 2020

Cargobroeken zijn hot dit najaar en hier shop je de leukste varianten

Veel trends hebben iets nostalgisch. Zo ook de cargobroek. Je kent de cargobroeken misschien nog wel uit de nineties. En guess what? Dit najaar gaan we deze broek weer veel zien. Wij snappen wel waarom. Voor de modeliefhebber die van comfortabel houdt, is deze broek onmisbaar.

Fijn dus, dat de cargobroek een comeback maakt. Wij zetten de leukste varianten voor jou op een rijtje.

De comeback van de cargobroek

Tegenwoordig is de cargobroek in verschillende stijlen te vinden. En dat is niet alleen die baggy variant van vroeger. De moderne variant is comfortabel en fashionable tegelijkertijd. Bovendien kun je de broek prima met een T-shirt en sneakers combineren voor een casual look. Date night? Dan kun je de broek ook met hakken combineren, lekker chic.

Onze favorieten

Eén ding is zeker: in een cargobroek wil je investeren. Niet alleen omdat het comfortabel en fashionable is, óók omdat-ie praktisch is. De micro bags zijn de laatste tijd heel populair als we grote modehuizen mogen geloven, met Jacquemus het meest extreme voorbeeld. En tja, in die tassen kan je niet zoveel meenemen.

De cargobroek is daarom ideaal, want de grote zakken zijn hét kenmerk voor dit model. Winning. Dit zijn onze favorieten.

1. Cargo met zakken – ASOS (€44,99)

Deze cargo met grote zakken is perfect als je het gevoel hebt dat je altijd ruimte te kort komt.  Je kunt je telefoon, sleutels en zelfs je portemonnee kwijt in deze cargo. Bovendien is de broek ook erg fashionable.

Cargo

2. Skater broek – Zalando (€69,95)

De skatervariant maakt de cargo wat speelser en leuker. De broek is heel baggy, maar maakt het niet  minder fashionable. De broek heeft veel zakken, dus dat betekent dat je veel kwijt kunt zónder een tas mee te nemen. Perfect voor als je even snel een bezoekje moet brengen aan de supermarkt.

3. Satijn – Zalando (€71,95)

Dankzij deze satijnen cargo kom je perfect de dag door, aangezien de broek erg comfortabel zit. De broek is fijn voor thuiswerken, maar ook voor een dagje op kantoor.

 

4. Witte cargo – NA-KD (€59,95)

De witte cargo is erg chic en  perfect voor date-night. Combineer de broek met je favoriete hakken eronder en you’re ready to go. 

5. Roze cargojoggers – NA-KD (€45,95)

Ben je er nog niet klaar voor om je joggers achter te laten? Met deze cargojoggers hoeft dat helemaal niet. De joggers zijn perfect om in te chillen. Do we need to say more?

6. Denim  – Nelly (€38,95)

Voor de échte denimliefhebbers is de cargo ook in een denim variant te vinden. Combineer de jeans met sneakers of mooie laarsjes. Je kunt zelf bepalen welke kant je opgaat: classy of casual.

cargo
Reageer op artikel:
Cargobroeken zijn hot dit najaar en hier shop je de leukste varianten
Sluiten