De cast van The Lion King zag er adembenemend uit tijdens de première

Nog een kleine week wachten en dan is het eindelijk zover: de live-action remake van Disney’s The Lion King. Afgelopen week vond de Amerikaanse, officiële première plaats en dat was natuurlijk een hele happening. De gehele cast was aanwezig en die zagen er stuk voor stuk adembenemend uit.

De sterren van de avond waren toch wel Beyoncé en dochtertje Blue Ivy. De twee droegen namelijk prachtige matching outfits van Alexander McQueen, #goals.

The Lion King première

We weten natuurlijk niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen bijna niet wachten tot we naar de bioscoop kunnen rennen voor de remake. De trailers die we tot nu toe gezien hebben, zien er veelbelovend uit. Hoe het er allemaal echt uit gaat zien, weten we nog niet. Maar één ding is zeker: er gaat gejankt worden bij dat ene stukje (je weet over welk stuk we het hebben)

Beyoncé’s outfit

Goed, natuurlijk was Beyoncé deze week ook van de partij. Ze heeft de stem van Nala ingesproken en daarnaast heet ze ook een nummer uitgebracht en een heel album geproduceerd voor de film. Niet niks dus en ze maakte haar entree bij de première dan ook zoals alleen Beyoncé dat kan: in een adembenemende outfit. Samen met haar zevenjarige dochter Blue Ivy stal ze de show in hun Alexander McQueen look.

THE LION KING WORLD PREMIERE 🦁👑🎬 . . . Follow me ( @beyoncegiselle._ ) for more posts like this ✨🖤 . . . . . . . . My old page @beyoncegkcarter._ is currently hacked and I can’t access it! Please follow this page and spread the word! . . . . 🐝🐝🐝 #beyonce #beyoncé #beyhive #beyoncetwins #rumicarter #sircarter #beyhivefamily #beychella #bey #beyonceknowles #beyoncecarter #beyoncegiselleknowlescarter #otr #otrii #jayz #hov #jigga #thecarters #blueivy #blueivycarter #thelionking #lionking #nala #spirit

1 Likes, 1 Comments – BEYONCÉ FANPAGE (@beyoncegiselle._) on Instagram: “THE LION KING WORLD PREMIERE 🦁👑🎬 . . . Follow me ( @beyoncegiselle._ ) for more posts like this ✨🖤…”

De looks van de rest van de cast

Natuurlijk was ook de rest van de cast aanwezig tijdens de wereldpremière. Zo droeg Donald Glover, de zanger die de stem van Simba inspreekt, een supervet pak van Gucci.

Can’t wait for @childishgambino to be king of #lionking #Blackexcellence

4 Likes, 0 Comments – BLACKS EVERYWHERE (@blacks_everywhere) on Instagram: “Can’t wait for @childishgambino to be king of #lionking #Blackexcellence”

Chiwetel Ejiofor spreekt de stem in van de schurk Scar. Ook hij zag eruit om door een ringetje te halen in zijn klassieke zwarte pak.

#thelionking #scar – 😍 🤷‍♂️

139 Likes, 8 Comments – Chiwetel Ejiofor💎 (@chiwetelejiofor_) on Instagram: “#thelionking #scar – 😍 🤷‍♂️”

Acteur Seth Rogan spreekt de stem in van Pumba. Ook hij zag er fantastisch uit in zijn pak en het shirt met heftige print. Billy Eichner spreekt de stem in van Timon en koos voor een simpel gekleurd pak.

The new Timon and Pumbaa #thelionking #sethrogan #billyeichner #hollywood

5 Likes, 0 Comments – 🌻Sunni ☀ (@sunzillaaaa) on Instagram: “The new Timon and Pumbaa #thelionking #sethrogan #billyeichner #hollywood”

Hello Giggles

Reageer op artikel:
De cast van The Lion King zag er adembenemend uit tijdens de première
Sluiten