Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 5 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – De cast van Mean Girls had een reünie en het was fetch

Het is alweer zestien jaar geleden dat Mean Girls uitkwam en daarom besloot Amerikaanse presentatrice Katie Couric een reünie te organiseren met alle castleden. Precies wat we nu nodig hebben. De meeting stond in het teken van de verkiezingen en vond – ofcourse – plaats op october 3rd.

Het was niet zomaar een reünie, maar een reünie die een hoger doel diende. De meeting met alle Mean Girls-sterren was bedoeld om fans te laten stemmen, aangezien de verkiezingen in de Verenigde Staten over een maand plaatsvinden.

De cast van Mean Girls had een reünie en het was fetch

Mean Girls ging in 2004 in première en is zestien jaar later een cultklassieker in het tienergenre. I mean, wie heeft ‘m niet gezien? We herinneren ons allemaal nog hoe graag Cady bij The Plastics, onder leiding van Regina George, wilde horen.

Dit weekend kwamen alle acteurs van de iconische film digitaal bij elkaar en presentatrice Katie Couric leidde het gesprek, die de rol van Regina’s cool mom speelde. Onder andere Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lindsay Lohan en Lacey Chabert zijn van de partij. Niet alleen The Plastics, maar ook Janice, Damian, Sharon Norburry (jep, de pusher) en Principal Don Ruval lieten zich uit over de legendarische film.

Het groepsinterview van meer dan een kwartier staat in het teken van de verkiezingen, maar gaat vooral over de film. Duh. De acteurs en actrices vertellen over hun personage en de hun favoriete quotes.

Lindsay Lohan gaf toe zich goed in te kunnen leven in haar personage Cady, dat een beetje een buitenbeentje is. “I mean during the process of filming for me, in between the movie I had done before and Mean Girls, I had gone back to school, and it was a really weird transition for me. I was kind of an outcast, so I really related to it when I had to play Cady.”

Tot slot moedigt Lacey – a.k.a. Gretchen – de kijkers aan om te gaan stemmen.“Vote on November 3rd. That would be so fetch.”

Variety

Reageer op artikel:
OMG – De cast van Mean Girls had een reünie en het was fetch
Sluiten