De trailer van ‘Cats’ is uit en het internet heeft geen woorden voor hoe slecht hij is

Een nieuwe dag, een nieuwe boze menigte mensen op het internet. Gisteren werd de trailer van de verfilming van ‘Cats’ uitgebracht en iedereen is shook. De film heeft een enorme sterrencast, maar mensen op het internet zijn absoluut niet te spreken over de film.

Sterker nog, het internet staat vol met berichten over hoe afschuwelijk de trailer eruit ziet. Wij hebben de grappigste berichten voor je verzameld.

‘Cats’ de film

Goed, de meeste mensen kennen het verhaal van ‘Cats’ wel. Het is een musical gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber en is gebaseerd op het boek Old Possum’s Book of Practical Cats van Thomas Stearns Eliot. Het verhaal speelt zich af op een vuilnishoop en gaat over een avond uit het leven van de katten daar.

Nu is de musical tot leven gebracht in een deels CGI film waarin talloze celebrities katten spelen. En hoe aantrekkelijk dit misschien klinkt voor een heel klein deel van het internet, in het echt ziet dit er simpelweg angstaanjagend uit.

Onder andere Taylor Swift, James Gorden, Rebel Wilson, Jennifer Hudson, Jason Derula, Idris Alba en Ian McKellen zijn getransformeerd tot een of ander uit de hand gelopen Snapchat filter in de film.

Boze reacties op de ‘Cats’ trailer

Twitter zou Twitter niet zijn als het inmiddels niet vol zou staat met hilarische reacties op de trailer. Mensen benoemen de meest debiele stukken uit de trailer, zoals dat de katten in de film ineens borsten hebben en dat Taylor Swift kitten heels draagt. LOL.

Over Taylor Swift gesproken, de zangeres heeft gisteren de trailer op haar Instagram-pagina gedeeld dus bij dezen. Eerlijk is eerlijk, wij zijn ook een beetje in de war na het zien van deze ~interessante~ trailer. Kijk en oordeel zelf.

Instagram post by Taylor Swift * Jul 18, 2019 at 9:07pm UTC

484.6k Likes, 0 Comments – Taylor Swift (@taylorswift) on Instagram

Aanschouw hier, een greep uit de reacties:

Reageer op artikel:
De trailer van ‘Cats’ is uit en het internet heeft geen woorden voor hoe slecht hij is
Sluiten