Deze koppels moesten nog samenwerken toen het uit was

Relaties komen en gaan, ook in Hollywood. Sommige celeb koppels zijn ontstaan terwijl ze samen aan het werk waren. Een intense seksscène filmen kan natuurlijk ook het een en ander in gang zetten. Maar het wordt ongemakkelijk wanneer een relatie uitgaat en je nog samen moet werken.

Celeb koppels uit elkaar

Verliefd worden tijdens het filmen van een Hollywoodfilm of serie, is iets wat we vaker gehoord hebben. Logisch dat je gevoelens ontwikkeld voor iemand terwijl je op het scherm een verliefd koppel speelt. Maar als het uitgaat, kan het op zijn minst gezegd nogal awkward worden. Deze celebrity koppels gingen uit elkaar tijdens het samenwerken.

1. Kristen Steward en Robert Pattinson

Toen deze twee een relatie kregen in het echte leven, ging er voor veel Twilight-fans een droom in vervulling. Eindelijk waren de vampier en het normale meisje in het echte leven ook hoteldebotel op elkaar. Kristen heeft het toen helemaal verpest, want ze werd gespot in een intense zoensessie met regisseur Rupert Sanders.

Om het nog even wat erger te maken, waren Robert en Kristen ook nog eens verplicht om op een promotietour te gaan voor het laatste deel van de filmreeks. Kristen probeerde tevergeefs nog het een en ander te lijmen door een emotionele verontschuldiging eruit te gooien en haar liefde naar Robert toe nogmaals te uiten.

2. Nina Dobrev en Ian Somerhalder

Nina en Ian waren nog een vampierkoppel waar fans mega enthousiast over waren. In 2011 maakten zij hun relatie officieel, nadat ze fans een jaar hebben laten speculeren. Ze oogden als het perfecte koppel, maar maakten het twee jaar later uit.

Nina verliet de serie aan het einde van seizoen zes en geruchten deden de ronde dat Nina het kut vond om haar ex te zien. Haar ex die nota bene met haar vriendin, Nikki Reed, is getrouwd.

3. Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult

Jennifer en Nicholas hadden een belachelijk sterke connectie in de film X-Man. Het was dus geen verrassing toen deze twee gingen daten. Het koppel had sindsdien een knipperlicht relatie voor vier jaar, maar maakte het in 2014 uit.

Daarna moesten ze nog wel samenwerken in een ander deel van X-Man. Ongemakkelijk. Of toch niet zo ongemakkelijk, want ze schijnen goede vrienden te zijn.

4. Blake Lively en Penn Badgley

Hun echte relatie leek erg veel op de relatie die ze hadden in Gossip Girl. De twee begonnen met daten in 2007 en beëindigden hun relatie in 2010 wegens onbekende redenen. Net als in de serie bleven Blake en Penn wel bevriend.

5. Alexis Bledel en Milo Ventimiglia

Alexis en Milo leerden elkaar kennen bij het filmen van Gilmore Girls. Een jaar later gingen de twee daten en zijn ze samen geweest voor 3,5 jaar. In 2006 maakten ze het uit, een jaar voordat de serie stopte. Hoe ze het doen weten wij ook niet, maar ook deze twee bleven bevriend tijdens het filmen.

6. Sophia Bush en Chad Michael Murray

Dit koppel ontmoette elkaar in 2003 bij het filmen van de serie One Tree Hill en stapten zelfs in het huwelijksbootje na een jaar daten. Een schamele zes maanden later vroeg Sophia om een scheiding. Ouch. Ondanks de nare break-up bleven de twee samenwerken voor drie hele jaren na hun scheiding. Dat zouden wij ze niet nadoen.

7. Rachel Bilson en Adam Brody

Rachel en Adam waren zo ongeveer de eersten die een echte relatie kregen, naast de relatie in de serie The OC. In 2003, toen de serie werd opgenomen, begonnen de twee met daten voor drie jaar. In 2006 liep de relatie stuk, maar ze bleven wel samenwerken totdat de serie gecanceld werd.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze koppels moesten nog samenwerken toen het uit was
Sluiten