Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 22 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Bun in the oven – Deze celebrities verwachten dit jaar een baby

2020 is een raar jaar, daar zijn we het allemaal over eens. Toch is het ook een jaar waarin veel celebrity- koppels een kindje verwachten. Zo liet Chrissy Teigen op deze bijzondere manier weten in verwachting te zijn van haar derde kindje. En met Chrissy zijn er nog meer Hollywoodsterren zwanger en wij zetten ze op een rijtje.

We kunnen wel spreken van een ware Hollywood babyboom.

Deze celebrities verwachten een kindje in 2020

De baby-aankondigingen komen en gaan, de volgende celebrities zijn zwanger en verwachten dit jaar hun kindje.

Riverdale-ster Vanessa Morgan is zwanger van haar eerste kindje met haar echtgenoot Michael Kopec. Ze maakte het op 24 juli bekend met een Instagram-bericht, daarop is ook te zien dat de baby een jongetje wordt.

Nicki Minaj en Kenneth Petty

De Super Bass-ster maakte in juli bekend dat zij samen met Kenneth Petty hun eerste kindje verwacht. Wat het geslacht is, dat is nog niet bekend.

Deze is nog niet officieel bevestigd, maar volgens geruchten is Emma Robberts zwanger van haar eerste kindje. Een bron heeft dit tegen US Weekly gezegd, maar het stel heeft nog niets van zich laten horen.

Hi Upper East Siders. Spotted: Blair Waldorf with a glamorous babybump. 

Leighton Meester is zwanger van haar tweede kindje met Adam Brody. Dit kindje wordt het broertje of zusje van hun 4-jarige dochter Arlo.

Baby nummer twee voor dit koppel is onderweg. Eniko Parrish bevestigde in maart dat zij en Kevin Hart in blijde verwachting zijn.

Een bijzondere manier van aankondigen, namelijk in de videoclip van Katy’s nummer ‘Never Worn White‘. Dit is voor het stel hun eerste kindje samen.

Pen Badgley – a.k.a Dan Humprey a.k.a. Joe Goldberg – verwacht samen met vrouw Domino Kirke hun eerste kindje. Kirke liet op Instagram weten dat dit wonder meer dan welkom is na meerdere miskramen. Heftig.

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen

Het Victoria’s Secret model van eigen bodem is ondanks haar strijd met PCOS zwanger geraakt en in verachting van haar eerste kindje.

John Legend en Chrissy Teigen

Vorige week maakte John Legend en Chrissy Teigen bekend dat hun derde kindje onderweg is. Dit deden ze in de video van Johns nieuwe single ‘Wild‘.

Glamour US

Reageer op artikel:
Bun in the oven – Deze celebrities verwachten dit jaar een baby
Sluiten