Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 26 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Baby news – Deze celebrities kregen er dit jaar een baby bij

Nu het jaar er weer bijna op zit, is het hoog tijd voor enkele bijzondere jaaroverzichten. Wij beginnen alvast met alle celebrities die in 2020 een baby op de wereld gezet hebben. We kunnen wel spreken van een ware Hollywood babyboom, want er werden een heleboel celebrity-baby’s geboren.

Van celebrities die hun babybump geheim probeerden te houden tot spectaculaire verrassingen: deze celebrities kregen er dit jaar een baby bij.

Deze celebrities kregen dit jaar een baby

Vorig jaar werden er veel beroemde baby’s geboren, van de eerstgeborene van Meghan Markle en Prins Harry tot het derde kind van Blake Lively en Ryan Reynolds. Ook dit jaar had 2020 wat in petto voor de celebrities. Bekijk hieronder alle beroemde baby’s die in 2020 zijn geboren. Cuteness overload.

1. Rupert Grint en Georgia Groome

Rupert Grint (aka Ron Wemel) en zijn partner Georgia Groome verwelkomden in mei 2020 een dochertje, dat bevestigde het tijdschrift People. In november 2020 plaatste hij de eerste foto van hun baby en onthulde hij ondertussen haar naam: Wednesday Grint.

2. Gigi Hadid en Zayn Malik

Eind april kwam het happy nieuws naar buiten dat Gigi Hadid en lover Zayn Malik hun eerste kindje verwachten. Het koppel verwelkomden hun baby in september en dat bevestigde Gigi Hadid toen met een lieve foto op Instagram. “Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love.”

3. Leighton Meester en Adam Brody

Hi Upper East Siders. Spotted: Blair Waldorf with a glamorous babybump. Leighton Meester is bevallen van een zoontje in september. Het is haar tweede kindje samen met Adam Brody. Verder heeft het celebritykoppel ook nog een 4-jarige dochter, genaamd Arlo.

4. Sophie Turner en Joe Jonas

Game of Thrones-ster Sophie Turner en Joe Jonas hebben ook dit jaar hun eerste kindje gekregen. Hoewel de twee de zwangerschap nooit bevestigden, viel het al snel op dat Sophie’s babybump begon te showen. Op 22 juli verwelkomden ze hun dochtertje Willa. De naam Willa betekent ‘beschermer’ en ‘resoluut’.

5. Nicki Minaj en Kenneth Petty

Afgelopen juli verraste Nicki Minaj het nieuws over haar zwangerschap. Ze deelde ondertussen foto’s van haar zwangerschapsshoot op Instagram. Nicki Minaj verwelkomde samen met haar man Kenneth Petty haar eerste kindje op 30 september in Los Angeles.

6. Kevin Hart en Eniko Parrish

Ook comedian Kevin Hart verwelkomde samen met Eniko Parrish hun tweede kind, een meisje genaamd Kaori Mai Hart. De baby werd eind september geboren, dat bevestigden de twee op Instagram. Het echtpaar hebben ook samen een tweejarige zoon, Kenzo. Verder heeft Kevin Hart twee kinderen uit een eerder huwelijk: Hendrix en Heaven.

7. Justin Timberlake en Jessica Biel

Justin Timberlake en Jessica Biel hebben in het geheim een tweede kind gekregen half juli. De twee hebben de zwangerschap de afgelopen maanden geheim gehouden. Jessica Biel liet zich sinds haar 38e verjaardag in maart nog wel meerdere keren op social media zien, maar toonde geen full body-foto’s meer. Ze zijn dit jaar trotse ouders geworden van hun tweede zoon.

8. Katy Perry en Orlando Bloom

Een bijzondere manier van aankondigen, namelijk in de videoclip van Katy’s nummer ‘Never Worn White‘. In april werd duidelijk dat Katy Perry en Orlando Bloom een meisje verwachtten. Op Twitter voegde Katy Perry zelfs wat humor toe: “Omg, I’m so glad I don’t need to suck it in anymore,” schreef ze. Dochtertje Daisy Dove Bloom werd in augustus geboren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Baby news – Deze celebrities kregen er dit jaar een baby bij
Sluiten