Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 28 dec 2020
Leestijd: 5 minuten

So much drama – Dit waren de meest dramatische momenten van celebrities in 2020

We kunnen er niet omheen dat 2020 een memorabel jaar geweest, zo ook voor de celebrities. Op de een of andere manier zijn de sterren erin geslaagd het drama vol te houden. Hoog tijd om daarom eens terug te blikken op de meest dramatische momenten van celebrities dit jaar.

2020 is nog niet helemaal voorbij, maar we zetten alvast met veel plezier de grootste drama’s van celebrities op een rijtje.

De meest dramatische momenten van celebrities in 2020

Nu het jaar tot een eind komt, is het een goed moment om nog eens te reflecteren op het afgelopen jaar. Voor het geval je de meest dramatische momenten van celebrities bent vergeten, delen wij een overzicht van de meest shocking moments. Van break-ups tot geheime vakanties: dit zijn de meest dramatische momenten van de celebrities. Pak de popcorn er maar bij.

1. De break-up van Sofia Richie en Scott Disick

Het koppel – dat onder andere regelmatig te zien was in Keeping Up With The Kardashians – had na drie jaar besloten er een punt achter te zetten. Een bron vertelde Page Six dat Sofia er klaar mee was toen Scott terugviel in oude gewoontes. “Scott had gone back to his old ways, and Sofia got fed up,” aldus de bron.

Daarnaast kwam nog de druk van Scotts ex Kourtney Kardashian. Volgens de bron speelde Kourtney een grote rol in de break-up. “Kourtney didn’t make it easy for her, and you can only tolerate that kind of treatment for so long,” vervolgde de bron.

2. Relatie tussen Scott Disick en Amelia Hamlin

Speculaties over Scott en Amelia begonnen tijdens Halloween. Ze gingen samen naar de omstreden 25ste verjaardag van Kendall Jenner. Na een week werden foto’s van een date gepost en halverwege november werden ze samen gespot op het strand van Malibu. Alles wijst erop dat de twee samen zijn, zeker nu Amelia Hamlin ook op Instagram haar liefde voor Scott Disick uit.

Het nieuws over de nieuwe relatie is niet bij iedereen welkom. Volgens verschillende bronnen hopen Amelia’s ouders vooral dat het een fase is en dat ze uiteindelijk teruggaat naar haar ex-vriend.

3. Het grote schandaal van Ellen Degeneres

Verschillende horrorverhalen deden de ronde over het divagedrag van Ellen. De meningen over de sfeer backstage bij The Ellen DeGeneres Show zijn verdeeld en celebrities spraken zich dit jaar uit.

De meest bizarre dingen kwamen aan het licht. Zo mocht je volgens geruchten niet met Ellen praten voordat je een kauwgom had genomen. Nikkie de Jager – a.k.a NikkieTutorials – sprak zich vorig jaar bij De Wereld Draait Door al uit over de kille sfeer backstage bij Ellen. Zo volgden er nog tientallen verhalen van personeelsleden en celebrities die met Ellen hebben gewerkt waarin de talkshowhost – op z’n zachtst gezegd – niet zo mooi uit de verf kwam.

4. Larsa Pippen en The Kardashians

Deze grote mess begon in juli toen fans begonnen te speculeren dat er iets was gebeurd tussen BFF’s Kim en Larsa nadat ze elkaar niet meer volgden op Instagram. De Kardashians waren ook niet aanwezig op het verjaardagsfeestje van Larsa en feliciteerde haar ook niet op social media zoals ze in voorgaande jaren hadden gedaan.

In november gaf Larsa een allesomvattend interview waarin ze beweerde dat Kanye niet alleen de reden was dat zij en Kim stopten met praten,  maar ook dat ze een relatie had met Tristan Thompson voor Khloé en was degene geweest die hen had voorgesteld.

5. Kim Kardashian’s privé-eilandschandaal

Kim Kardashian huurde ze een privé-eiland af om met haar dierbaarste vrienden en familie haar verjaardag te vieren. Op Twitter vertelt Kim Kardashian erover, “After 2 weeks of multiple health screens and asking everyone to quarantine, I surprised my closest inner circle with a trip to a private island where we could pretend things were normal just for a brief moment in time.”

En hoewel het natuurlijk geweldig is dat de Kardashian-Jenners veilig waren, bespotten fans Kim Kardashian toch op Twitter. Volgens hen heeft ze geen idee wat de realiteit is. Een privé-eiland is voor de meeste mensen altijd onbereikbaar. En dus deed Twitter waar het goed in is, en werd het overspoeld met mensen die hun eigen versie van de tweets deelden.

6. Het gezicht van The Weeknd tijdens de AMA’s

Waar The Weeknd normaal goed gekleed op rode loper verschijnt, zag het er tijdens de AMA’s heel anders uit. Met twee blauwe ogen en een hoofd vol verband, leek het even alsof er echt iets ergs was gebeurd. Gelukkig was niets minder waar. Het was namelijk een stunt.

Voor wie het album After Hours kent én de clip van Blinding Lights hebben gezien, wisten dat het hoorde bij zijn albumconcept. Op de albumhoes en in de clip van Blinding Lights zie je de artiest namelijk ook bebloed.

7. De cooking skills van Bella Hadid

Bella liet via Instagram aan haar volgers zien dat ze een pastagerecht – althans, dat moest het voorstellen – had bereid voor Thanksgiving. Het duurde maar even op de korte video werd op verschillende plekken gedeeld.

Veel fans dachten dat het een soort kaneeldesserts was, vanwege de waterige consistentie en de – wat leek – gekruide korst. Toen ze zich realiseerden dat het ging om een Mac & Cheese (mede door het liedje “Cheesy Rat Blues” onder de video én omdat ze “before” foto’s deelde), ging het los.

Reageer op artikel:
So much drama – Dit waren de meest dramatische momenten van celebrities in 2020
Sluiten