Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 14 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

Celebrities delen massaal Flip the Switch challenge video’s op TikTok en wij zijn fan

Dat TikTok een ding is, is je vast niet ontgaan. En hoewel wij nog niet helemaal thuis zijn op het platform, hebben de celebrities het helemaal ontdekt. De Flip the Switch challenge is mateloos populair op TikTok en zelfs J.Lo deed eraan mee. Dat betekent dat we er nu alles over willen weten.

Precies om die reden verzamelden wij de leukste Flip the Switch challenge video’s op TikTok.

Flip the Switch challenge

Misschien heb je hem al wel eens voorbij zien komen op TikTok: de Flip the Switch challenge. De challenge bestaat al een tijdje en begon bij ‘gewone’ TikTokkers. Toch hebben ze bekende sterren zo ver gekregen om mee te doen aan de challenge. Voor degenen die geen idee hebben waar we het over hebben (je bent niet de enige), leggen we nog even uit waar het om draait.

In de Flip the Switch challenge draait het om het nummer Nonstop van rapper Drake. Het nummer uit 2018 bevat de tekst: “Look, I just flipped the switch”. Tijdens het nummer houdt iemand de telefoon vast en filmt in de spiegel terwijl de ander een dansje doet op het nummer van Drake. Vervolgens schiet het beeld op zwart en zijn de rollen omgedraaid.

Video’s van celebrities

TikTokkers houden zich al langer met de challenge bezig, en nu zijn ook bekende sterren fan. Zo showde J.Lo haar geweldige dansmoves samen met haar verloofde A-Rod. In de video zien we Jennifer in een witte jurk met Gucci-riem en Alex Rodriguez in een navy blazer met khaki broek. Nadat het beeld op zwart gaat, zien we A-Rod in Jennifers jurk, terwijl J.Lo de (veel te grote) kleding van haar verloofde draagt. Alex postte het filmpje op Instagram met de caption: “Late night Tiktoks??. Follow me at AROD13!!!”

Niet alleen A-Rod en J.Lo zijn fan, ook Camila Cabello en CalvitJr postte een video van de Flip the Switch challenge. En zij zijn niet de enige, want Emily Ratajkowski en de Fat Jewish doen mee.

De beste video’s

Zit je er al helemaal in? Wij ook, en precies om die reden delen we nog onze favoriete Flip the Switch challenge video’s. Kijk en geniet.

En ook in ons eigen land is de challenge een ding. Zo deed Matthijs van Nieuwkerk die samen met Emma Wortelboer. Heb je al zin om je eigen filmpje te maken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Celebrities delen massaal Flip the Switch challenge video’s op TikTok en wij zijn fan
Sluiten