Inkspiration – Deze 8 celebrities hebben de leukste foodie tattoos

Celebrities hebben allerlei soorten tattoos, van afbeeldingen van hun huisdieren tot bijzondere symbolen. Verschillende sterren – waaronder Miley Cyrus en Harry Styles – kiezen voor voedselgerelateerde tattoos. Of het nu een lachende aardbei of een avocado is, beroemdheden met foodie tattoos bewijzen dat het een trend is.

Onze celebrities zijn fan van tattoos. Nog geen idee waar jij jouw volgende plakplaatje wil? Wij hebben een lijstje gemaakt van de leukste foodie tattoos van de Hollywood-sterren.

Celebrities met de leukste foodie tattoos

Sterren met tattoos is niets nieuws, maar bepaalde celebrities die van eten houden, hebben hun passie voor een reeks smakelijke etenswaren naar een hoger niveau getild door het op hun lichaam te laten tatoeëren. Wij zijn in ieder geval fan van de tattoos en delen daarom de mooiste inks van onze favoriete celebrities.

1. Ashley Benson

De milkshake-tattoo van Ashley Benson is retro en schattig, maar het is niet haar enige tattoo met een foodie thema. Ze heeft ook “pommes frites” op haar andere onderarm.

2. Marc Jacobs

Net zoals Ashley Benson heeft ontwerper Marc Jacobs meer dan één foodie tattoo. Er is een rode M&M op zijn bovenarm en een roze bestrooide donut op zijn elleboog.

3. Miley Cyrus

De avocado-tattoo van Miley Cyrus is misschien wel één van haar bekendste tattoos en zit al een tijdje in fruitige glorie op de achterkant van haar bovenarm.

4. Katy Pery

Over fruit gesproken, Katy Perry heeft een aardbei tattoo aan de binnenkant van haar voet. In tegenstelling tot de andere celebrities die meer realistische foodie tattoos hebben, heeft deze aardbei een smiley.

5. Cara Delevingne

De bacon-tattoo van Cara Delevingne is eigenlijk geen plaatje van het ontbijt, maar het woord zelf. Hoewel het meer een abstracte kijk op de foodie trend is, telt het nog steeds.

6. Harry Styles

Harry Styles heeft veel tattoos, maar één daarvan is toevallig een gelukskoekje. Het ontwerp zou ter ere van zijn zus Gemma zijn.

7. Lea Michelle

Net als Harry Styles heeft Lea Michelle ook een foodie tattoo die een familielid eert. Er zit een klein kopje koffie op haar vinger ter ere van haar grootmoeder, die de ster haar allereerste kopje koffie gaf.

8. Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft een beroemde tattoo van het Heinz-ketchup-label op zijn binnenarm. Dit komt omdat het merk met de zanger heeft samengewerkt om zijn eigen fles van $1.800 (ja, écht) te maken.

Reageer op artikel:
Inkspiration – Deze 8 celebrities hebben de leukste foodie tattoos
Sluiten