Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 28 september 2018

Oeps! Dit is wat celebrities weleens hebben gestolen

Ook jij hebt vást wel ooit een snoepje bij Kruidvat gestolen. Misschien een trui van je zus? Een kleinigheid uit het hotel waar je verbleef? Stelen is niet oké, maar een snoepje stelen is nog geen crime. Beroemdheden zijn ook maar mensen, zo blijkt maar weer. Dit stalen celebrities.

Celebrities die stelen

Als jij regelmatig een winkel insluipt om een lading kleding te stelen, dan gaat er toch ergens iets mis. Een snoepje graaien bij je favoriete drogisterij is daarentegen wat onschuldiger. Al kon jij je daar vroeger natuurlijk ook enorm druk om maken. Deze celebrities hebben, net zoals iedere sterveling, weleens iets gestolen.

Kristen Bell (The Good Place)

Kristen stal ooit een eyeliner van haar oma toen ze twaalf was. Geloof het of niet: deze heeft ze nog steeds. Toen haar oma overleed ging die eyeliner namelijk veel meer betekenen dan enkel een mooimaker.

kristen bell

Audrey Moore (Better Call Saul)

Vroeger stal Audrey van alles uit Walmart. Uiteindelijk is ze uit angst om gepakt te worden toch maar gestopt. Goed plan, want ze is als actrice waarschijnlijk wat succesvoller dan als gevangene.

audrey moore

Arielle Kebbel (The Vampire Diaries)

Als vijfjarig meisje word je nergens blijer van dan van een reep chocola – mind you, daar wordt je nog steeds zielsgelukkig van. Toen Arielle geen reep mocht hebben van haar moeder, besloot ze een Snickers in haar broek te stoppen. Dat was geen heel slim plan, want bij de kassa viel het stuk chocola uit haar broek. Caught in the act.

arielle kebbel

India de Beaufort (NCIS: Los Angeles)

India en haar moeder en nichtjes ‘lenen’ regelmatig kleding en sieraden van elkaar. Een schitterende ketting op het oog? Gewoon stiekem in je tas gooien wanneer niemand het ziet. Maanden later komen ze erachter waar hun nieuwe jas is gebleven als nichtje X een foto plaatst op het internet met wel héél toevallig precies diezelfde jas.

india de beaufort

Madeline Brewer (The Handmaid’s Tale)

Naar eigen zeggen steelt Madeline een pose van Nicole Kidman en Jennifer Lopez wanneer ze de rode loper betreedt. Mocht je binnenkort een groot evenement hebben of gewoon willen weten wat dan de geheime truc is:

“They don’t put their arm right at their proper waist—they put it on their hip, which elongates the arm. I saw it, and I was like, Genius! I’ve studied.”

madeline brewer

Nathalie Emmanuel (Game of Thrones)

Nathalie is een groot fan van de sokken die bij kostuums horen. Ze heeft dan ook echt wel eens een paar mee naar huis genomen. Waarschijnlijk missen ze een paar sokken niet snel op de gigantische set.

nathalie emmanuel

Logan Browning (Dear White People)

Als kind kon Logan natuurlijk niet altijd om snoep vragen, dus nam ze een keer een klein zakje M&M’s mee. Ze verstopte deze goed en dacht dat ze in de hel en gevangenis zou komen. Dat viel gelukkig alles mee.

logan browning

https://www.nsmbl.nl/celebrities-leeftijd/

ELLE

Reageer op artikel:
Oeps! Dit is wat celebrities weleens hebben gestolen
Sluiten