Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 17 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Oeps – Ook deze beroemdheden blunderden met hun tattoos

Het is je vast niet ontgaan dat Ariana Grande en nog recenter Lady Gaga een mega fout hebben gemaakt met hun nieuwste tattoos. Ariana’s fout leverde haar bijna anderhalf miljoen (!) euro op. Ariana en Gaga zijn niet de enige Hollywoodsterren die een enorme blunder maakten met een tatoeage.

Deze celebs blunderden ook met hun tattoos

Stiekem genieten we er best van als mensen zo dom zijn geweest om hun tatoeage niet te laten checken op spelling of juistheid. We zien vaak genoeg Arabische of Aziatische tatoeages voorbijkomen die iets heel anders zeggen dan eigenlijk de bedoeling is. Zelfs in het Engels weten mensen nog fouten te maken. Ach, het overkomt de beste. Dat bewijzen deze zes Hollywoodsterren maar weer, want zij hebben stuk voor stuk een tattoo op hun lijf die nergens op slaat.

Rihanna

Waarschijnlijk heb je hem weleens gezien, de tatoeage in RiRi’s nek. Er staat ‘Rebelle fleur‘, wat rebelse bloem zou moeten betekenen. Helaas slaat ze de plank mis, want grammaticaal gezien klopt hier niets van. In de Franse taal worden de bijvoeglijk naamwoorden altijd achter het zelfstandig naamwoord geplaatst.

#tattoos @badgalriri #rihannatattoo #scrittetattoo

4 Likes, 1 Comments – —– (@tattoo_inspirazione) on Instagram: “#tattoos @badgalriri #rihannatattoo #scrittetattoo”

Jessie J

De zangeres met het gouden keeltje blijkt niet overal talent voor te hebben. Ze heeft een zin uit haar nummer ‘Who You Are’ op haar lichaam laten vereeuwigen, maar helaas niet helemaal vlekkeloos. Er staat namelijk ‘loose‘ in plaats van ‘lose‘. Ouch, van een iemand uit de U.K. hadden wij wel iets beters verwacht…

❤️ @isthatjessiej #jessiej #jessicaellencornish #music #song #lyrics #idol #inspiration #hope #please #follow #hearbeat #heartbeatfollow #whoyouare #alive #sweettalker #masterpiece #flashlight #love #queen #london #wya #dilad #jessiejph #isthatjessiejph #giantsquare #jessiejphilippines #tattoos #jessiejtattoos

99 Likes, 0 Comments – Jessie J | Philippines (@isthatjessiejph) on Instagram: “❤️ @isthatjessiej #jessiej #jessicaellencornish #music #song #lyrics #idol #inspiration #hope…”

Hayden Pannetiere

De Hollywood actrice Hayden Pannetiere heeft een Italiaanse tattoo op haar rug. Er hoort ‘Live without regrets’ te staan, maar niets is minder waar. Van de Italiaanse spelling klopt vrij weinig. Een tattoo om spijt van te hebben voor Hayden.

Instagram post by Hayden Panettiere * Feb 5, 2019 at 2:40pm UTC

5,619 Likes, 33 Comments – Hayden Panettiere (@haydenpanettiereactress) on Instagram

Amanda Seyfried

Aan de binnenkant van de voet van Amanda Seyfried staat ‘vagina’ in Britse straattaal. Iets wat vast niet de bedoeling was toen ze dit plakplaatje liet zetten. Gelukkig voor Amanda zit de tattoo op een plek die makkelijk te bedekken is.

tattoo celeb fails

Ashley Greene

Nog een zo’n heerlijke misser in de categorie voettatoeages, die van Ashley Greene. De Twilight-actrice heeft ‘Lifes a dance’  op haar lichaam getatoeëerd. Helaas is niemand tijdens het tatoeëren op het idee gekomen dat de correcte spelling ‘Life’s a dance’ is.

celeb tattoo fail

David Beckham

We sluiten het rijtje af met de knapperd David Beckham. Beckham heeft in een romantische bui de naam van zijn vrouw Victoria laten tatoeëren. Klein detail, er staat ‘Vihctoria’. Misschien de volgende keer geen tattoo meer in het Hindi voor Mr. Beckham.

#davidbeckhamshirtless#davidbeckham#beckham#becks#david#davidbeckhamtattoo#tattoos#shirtless#hot#sexy#implus_daily #primeshots #photooftheday #me #follow #iphoneonly #jj #instadaily #igers #igersoftheday #f4f #instagramhub #love #instamood #l4l #instagrammer #bestoftheday

22 Likes, 0 Comments – David Beckham.?? (@davidbeckham_db) on Instagram: “#davidbeckhamshirtless#davidbeckham#beckham#becks#david#davidbeckhamtattoo#tattoos#shirtless#hot#sexy#implus_daily…”

Dus laat dit een les zijn voor jullie allemaal, think before you ink!

Ariana Grande laat haar mislukte tattoo herstellen nadat het hele internet haar heeft uitgelachen

Best Life

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Oeps – Ook deze beroemdheden blunderden met hun tattoos
Sluiten