Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 8 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Petje af – Deze celebrities gingen naar de universiteit en haalden hun diploma

Een cum laude Ivy League diploma garandeert je geen bruisende carrière in Hollywood, toch weerhield dat de volgende celebrities niet om naar de universiteit te gaan. Dit zijn de beroemdheden die naar university gingen en hun (verassende) diploma’s.

Als we aan Hollywood celebrities denken, dan denken we niet snel aan studiebollen. Toch weten een heleboel sterren ons te verbazen met hun hoge diploma’s. Daar kunnen wij nog wat van leren. Hats off. 

Deze celebrities gingen naar de universiteit

Van Kourtney Kardashian tot Hugh Grant.

1. Lupita Nyong’o – Yale University

De hooggewaardeerde actrice genoot haar onderwijs op – Blair Waldorfs droomschool – Yale. Hier volgde zij de drama-klas, wat direct leidde tot haar rol in 12 Years A Slave.

2. Jessica Chastain – Julliard

Actrice Jessica Chastain werd eerder dit jaar nog genomineerd voor een Oscar. Wist je dat deze vrouw studeerde aan nothing less than Julliard. Jep, die universiteit voor bizar getalenteerde muzikanten. Haar studie werd betaald door comedian Robin Williams.

3. Kerry Washington – Georgetown University

Kerry Washington is een vrouw met veel talenten. Niet alleen acteert ze steengoed, ook volgde ze de studie psychologie, antropologie en sociologie. Diepe buiging.

4. Emma Watson – Brown University

Na het filmen van de laatste Harry Potter film vond Emma dat het tijd was voor wat educatie. In 2014 studeerde de actrice af aan Brown met een diploma voor Engelse Literatuur.

5. Hugh Grant – University of Oxford

Hugh Grant heeft zijn acteercarrière te danken aan de University of Oxford. Na zijn studie Engelse Literatuur financierde de school zijn eerste film, Priviledged.

6. Rachel McAdams – York University

De enige echte Regina George ging naar York University om daar theaterlessen te nemen. Het was ooit haar droom om op de planken te staan, maar in plaats daarvan verscheen ze op het witte doek.

7. Natalie Portman – Harvard University

In 1999 studeerde Natalie Portman aan Harvard voor haar diploma Psychologie en behaalde haar bachelor in 2003. Al tijdens haar studententijd acteerde ze een beetje en dat heeft goed uitgepakt.

8. Kourtney Kardashian – University of Arizona

Ook onze Kourtney heeft gestudeerd aan een universiteit, die van Arizona om precies te zijn. De oudste Kardashian haalde haar bachelordiploma in Theaterkunsten. Zou ze deze kunsten gebruiken tijdens Keeping Up With The Kardashians?

Glamour UK

Reageer op artikel:
Petje af – Deze celebrities gingen naar de universiteit en haalden hun diploma
Sluiten