Deze celebrity baby’s zagen het levenslicht in 2018

Het afgelopen jaar zijn we weer bedolven onder het nieuws over celebrity baby’s. De sterren hebben de mooiste wondertjes op de wereld gezet in 2018 en wij mochten meegenieten van de heerlijke babyfoto’s.

De wereld van de sterren is weer goed uitgebreid dankzij de komst van wat celebrity baby’s. Kris Jenner is dit jaar maar liefst drie keer oma geworden en zo is ook de Britse koninklijke familie weer uitgebreid. Weet jij nog welke bekende kleintjes dit jaar geboren zijn? Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

1. Hilary Duff

Onze jeugdheldin Hilary Duff kreeg in oktober een dochtertje. Deze kleine meid kreeg de naam Banks Violet Bair, want slechts één naam is natuurlijk niet genoeg. Het meisje is om op te eten en wordt regelmatig gespot op de Instagram van Hilary. De blondine heeft al een zoontje samen met haar ex-man, maar nu heeft ze dus ook een kindje met haar liefje Matthew Koma.

Banks Violet Bair❤️ this little bit has fully stolen our hearts! She joined our world at home on Thursday afternoon and is absolute magic ✨

1.8m Likes, 19.4k Comments – Hilary Duff (@hilaryduff) on Instagram: “Banks Violet Bair❤️ this little bit has fully stolen our hearts! She joined our world at home on…”

2. Troian Bellisario

Natuurlijk hoort het kleintje van Troian Bellisario ook bij de celebrity baby’s. De Pretty Little Liars-actrice kon haar geluk niet op toen haar dochter voor het eerst het levenslicht zag. Samen met lover Patrick J. Adams, ja bekend van Suits, zat ze op een roze wolk. Veel laat ze alleen niet los over haar kleintje. Wanneer het meisje precies is geboren en wat haar naam is, heeft de actrice nooit verteld. Dankzij haar rol in de populaire serie weet ze natuurlijk maar al te goed hoe ze iets geheim moet houden.

I cannot express how grateful I am. To the people who have protected us and kept our growing family safe and respected our privacy. To our tribe for expanding with grace and exponential amounts of love. To my @halfadams for being so supportive during every moment of my pregnancy and her birth. And to whatever incredible force of fate that brought this baby girl into our lives. I couldn’t be more proud to be her mother. To bring a new girl into this world and to do my best to raise her to be kind, strong and whatever the heck she wants to be.

2.2m Likes, 55k Comments – Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on Instagram: “I cannot express how grateful I am. To the people who have protected us and kept our growing family…”

3. Cardi B

Cardi B zou Cardi B niet zijn als ze haar zwangerschap niet groots zou aanpakken. In de Amerikaanse show Saturday Night Live maakte ze bekend dat ze in verwachting was van een kindje. De wereld was in rep en roer en fans konden niet wachten totdat de ster bevallen was. In juli was het dan zo ver en kwam haar eerste dochter Kulture ter wereld. Helaas voor het kleintje zijn Cardi B en Offset onlangs uit elkaar gegaan, Offset had het namelijk iets te gezellig met een andere vrouw.

My heart ❤️

9.4m Likes, 539.5k Comments – CARDIVENOM (@iamcardib) on Instagram: “My heart ❤️”

4. John Legend en Chrissy Teigen

In mei werd het kleine wondertje van John Legend en Chrissy Teigen geboren. Het jongetje Miles lijkt al op een echt fotomodel en hij poseerde dan ook als een pro voor zijn allereerste foto. Door de geboorte is het hoofdje van de baby een beetje vervormd. Daarom draagt hij nu regelmatig een helm om het te corrigeren, maar gelukkig heeft Miles daar geen last van. Het koppel had al een dochtertje Luna, maar dankzij de komst van het lieve zoontje is het gezin compleet.

Hello, world! This is Miles Theodore Stephens – We are drowning in his little peeps and nuzzles. Our household feels overwhelmed with love. Thank you for all your well wishes!

3.9m Likes, 57.2k Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “Hello, world! This is Miles Theodore Stephens – We are drowning in his little peeps and nuzzles….”

5. De Kardashian-familie

De bekendste familie ter wereld is maar liefst drie baby’s rijker. Het begon allemaal met Chicago West, het kleintje van Kim en Kanye die dankzij een IVF-behandeling is geboren. Ook Stormi Webster is een van de celebrity baby’s. Ze werd in februari geboren en is het dochtertje van Kylie. Dat was voor velen een goede verassing, de selfie queen had namelijk haar hele zwangerschap geheim gehouden. Last but not least heeft ook Khloé een kleintje gekregen. Dochtertje Dream werd geboren en dat was natuurlijk allemaal uitgebreid te zien in hun bekende serie. De stamboom is dus weer goed aangevuld en de kleintjes krijgen gegarandeerd een luxe leventje.

💕 The Triplets 💕

7.3m Likes, 90.6k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “💕 The Triplets 💕”

6. Eva Longoria

Ook Eva Longoria werd in 2018 moeder. Ze kon haar geluk niet op toen ze bevallen was van haar zoontje. Het kleine mannetje gaf ze de naam Santiago en in een Instagrampost liet ze de hele wereld weten hoe blij ze was met haar baby. Het is voor de 43-jarige brunette haar allereerste kindje, maar gelukkig heeft ze nog drie stiefkinderen dankzij haar man José.

Kisses for my little angel 👼🏻 #BabyBaston (📸: @bernardodoral for @usahola)

564.5k Likes, 2,828 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Kisses for my little angel 👼🏻 #BabyBaston (📸: @bernardodoral for @usahola)”

7. Kate Middleton en prince William

Ja ja, ook in de Britse koninklijke familie is er weer wat blauw bloed bijgekomen. Kate Middleton en prince William verwelkomden hun zoontje Louis, inmiddels hun derde kindje. Grote broer George en zus Charlotte zorgen regelmatig voor de meest schattige taferelen, dus hopelijk kan Louis er ook wat van. Mocht hij nog de ambitie hebben om later op de troon te zitten, moet hij wel even wachten. Hij is namelijk de vijfde in lijn voor de Britse troonopvolging.

Celebrity baby's 2018

De sterren hebben dus zeker niet stilgezeten in 2018. Grote kans dat we de celebrity baby’s later zien shinen op televisie of op het podium, net als hun ouders.

Kylie Jenner wil nog een baby én denkt al aan namen

 

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze celebrity baby’s zagen het levenslicht in 2018
Sluiten