Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 29 jul 2020

Het jaar van de break-ups: deze celebrity koppels beëindigden hun relatie in 2020

What a year it’s been. Het jaar 2020 brengt niet veel goeds met zich mee, ook niet op relatiegebied. Quarantaine samen met je lover maakt of breekt een relatie. In Hollywood merken ze dat ook, want de relaties van deze celebrities hebben 2020 helaas niet overleefd.

De volgende celebrities gingen in 2020 door een break-up en kregen niet hun happily ever after.

Meek Mill and Milan Harris

Onlangs besloten Meek Mill en Milan Harris hun eigen weg te gaan. Op zondag 26 juli deelde de rapper het volgende bericht op Twitter: “Me and Milano decided to remain friends and build our child as separate parents … we still have mad love for eachother but we both came to an understanding!”  Opvallend is dat deze break-up snel volgt op het gerucht dat Kanye de wereld in slingerde, namelijk dat Meek Mill vreemd zou gaan met Kim Kardashian.

Lauren Chamblin en Mark Cuevas

Deze twee kennen we uit de Netflix-serie Love Is Blind. In het programma eindigde Mark met Jessica, om na een snelle break-up verder te gaan met Lauren. Helaas bleek dit geen goede match te zijn, want na een paar weken gingen de Mark en Lauren uit elkaar.

Harry Jowsey en Francesca Farago

De realitysterren Harry en Francesca zetten dit jaar een punt achter hun relatie. De twee ontmoetten elkaar in het programma Too Hot To Handle, waarin de kandidaten niet van elkaar af konden blijven. Eenmaal buiten het programma bleek een lange afstandsrelatie een moeilijke opgave. “We would argue every now and then but it was never, for me, a relationship ending and I think for him, small little things ended up turning into relationship-ending arguments” liet Francesca weten op YouTube.

Kelly Clarkson en Brandon Blackstock

De zangeres die we allemaal kennen van ‘Since U Been Gone’ en ‘Because Of You’ heeft in juni haar scheiding aangevraagd. Na zeven jaar huwelijk zet ze een punt achter haar relatie met Brandon Blackstock.

Scott Disick en Sofia Richie

Na een relatie van drie jaar, besloten Scott Disick en Sofia Richie ermee te stoppen. Scott heeft op aanraden van Sofia hulp gezocht om zijn trauma’s te verwerken, alleen voor hun relatie was het helaas al te laat. Volgens bronnen wat het een kwestie van tijd tot de break-up en speelde Kourtney Kardashian een rol.

Lili Reinhart en Cole Sprouse

Deze doet nog steeds pijn. In mei gingen Lili en Cole voor de tweede keer uit elkaar. Dat de twee uit elkaar zijn heeft Skeet Ulrich in een Instagram Live-sessie toegegeven.

Megan Fox en Brian Austin Green

Na een huwelijk van tien jaar brengt het stel op 18 mei naar buiten dat ze een punt zetten achter hun relatie. Megan en Brian hebben samen drie kinderen, namelijk Noah, Bodhi en Journey.

Mary-Kate Olsen en Oliver Sarkozy

Na vijf jaar huwelijk vragen Mary-Kate Olsen en Oliver Sarkozy op 13 mei een scheiding aan. Volgens TMZ is de scheiding al eerder aangevraagd, maar is het proces vertraagd door de gevolgen van het coronavirus.

Skourt update: Scott Disick flirt met Kourtney Kardashian op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het jaar van de break-ups: deze celebrity koppels beëindigden hun relatie in 2020
Sluiten