Deze 5 celebritykoppels hebben elkaar ontmoet door een gemeenschappelijke vriend(in)

Dat je bestie belangrijk is, is nothing new. Het is degene die er altijd voor je is, door dik en dun. En het is dé persoon die een belangrijke rol kan spelen in het vinden van je soulmate. Jawel. Neem bijvoorbeeld de volgende vijf celebritykoppels. Zij hebben elkaar allemaal ontmoet door een gemeenschappelijke vriend(in).

Of je nou per toeval je toekomstige partner ontmoet op een feestje van je vriend(in) of je partner in crime heeft een blind date voor je opgezet: wie weet eindig je net zoals een van de volgende tien celebritykoppels.

Celebritykoppels samen door gemeenschappelijke vriend

Veel celebritykoppels zijn hét bewijs dat er heuse matchmakers bestaan. Of ze nou vanaf het eerste moment een vonk voelden óf waarbij het even duurde voor het serieus werd: deze celebritykoppels hebben hun relatie te danken aan hun vriend(in). Hoog tijd om je eigen matchmaker aan het werk te zetten, don’t you think?

1. Meghan Markle en prins Harry

Speaking of celebrtiykoppels die elkaar door een gemeenschappelijke vriend(in) hebben gevonden: Meghan Marlke en prins Harry mogen niet ontbreken. Tijdens het interview waarin Meghan Markle en prins Harry hun verloving bekendmaakten, gaf Harry toe dat hij Meghan had ontmoet via een gemeenschappelijke vriend. In juli 2016 hadden de twee een blind date. Look at them now.

2. Jessica Biel en Justin Timberlake

Justin Timberlake en Jessica Biel hebben elkaar voor het eerst ontmoet in 2017, toen ze naar een feestje ging die Justin Timberlake had georganiseerd voor een vriend. Even later werden er nummers uitgewisseld, maar het duurde even voor er een eerste date kwam. “I had to be pretty persistent in order to get her to say yes, but I have a fair amount of tenacity and if I want something I stick to it. And in the end, she agreed,” vertelde JT in een interview.

3. Adam Levine & Behati Prinsloo

Toen Adam Levine op zoek was naar een model voor in een videoclip, stelde een vriend Behati Prinsloo voor via e-mail. Hoewel Adam Levine toen niet voor Behati koos, bleven ze met elkaar mailen. Nu horen ze in het rijtje thuis van celebritykoppels die bij elkaar zijn gekomen door een gemeenschappelijke vriend(in). Cute.

4. Neil Patrick Harris & David Burtka

Acteur Neil Patrick Harris (van onder andere How I Met Your Mother) en lover David Burtka kwamen elkaar in 2004 tegen via een gemeenschappelijke vriendin. Sterker nog, Neil dacht dat David de vriend was van hun gemeenschappelijke vriendin. Toen die vriendin uiteindelijk vertelde dat dat niet het geval was en dat David gelukkig was met een andere man, scheidden hun wegen. Tót het moment waarop David uit elkaar ging met zijn ex-vriend.

5. Kristen Stewart & Dylan Meyer

Kirsten Stewart ontmoette haar vriendin in 2019 tijdens een film, maar hebben elkaar daarna zo’n zes jaar niet gezien. Tót Dylan op het feestje van een gemeenschappelijke vriend was. Cuuuute.

Meer over celebrities:

Reageer op artikel:
Deze 5 celebritykoppels hebben elkaar ontmoet door een gemeenschappelijke vriend(in)
Sluiten