Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 29 okt 2018

Jij en je vrienden kunnen nu voor €12 per nacht in Center Parcs slapen

App je squad, want voor een prikkie kunnen jullie een weekendje weg met z’n allen. Voor het geld hoef je het namelijk niet meer te laten. Voor 12 euro kunnen jij en je vrienden een heel weekend chillen (lees: zuipen en zwemmen) in Center Parcs.

Center Parcs actie

De Bungalow Race is alweer bijna voorbij dus dit is je laatste kans. Maar eh… wat is dat precies? Deze Center Parcs actie betekent dus dat je vanaf 12 euro per persoon per nacht een bungalow kunt krijgen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

Dan kunnen jullie eindelijk weer ongegeneerd dronken worden tijdens 30 Seconds spelen, terwijl jullie volgende dag de kater wegzwemmen in het subtropisch zwemparadijs en de competitie aangaan op de bowlingbaan. Toch liever de hele dag Netflixen in de bungalow met een enorme bak popcorn? Kan ook gewoon!

Je laatste kans

Dit klinkt allemaal helemaal leuk, gezellig, fantastisch en super, maar de actie loopt tot 1 november. Dit is dus wel echt je laatste kans om te boeken. Je verblijft dan ergens tussen oktober en maart in het Limburgse Peel. Klik hier voor meer informatie.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De meest opgeslagen Airbnb-huizen komen rechtstreeks uit een sprookje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Jij en je vrienden kunnen nu voor €12 per nacht in Center Parcs slapen
Sluiten