Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 17 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Challengers met Zendaya nu al dé film van 2024: alles over het plot, releasedatum en meer

Het is nu al dé hitfilm van 2024: Challengers. De film gaat over Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi wordt gespeeld door onze forever girl crush Zendaya en de perstour is nu in volle gang. Dat betekent.. de film is bijna in de bioscoop te zien.

We hebben nog wat vragen. Is het verhaal echt gebeurd? Hoe zijn de eerste reviews? Wanneer komt ‘ie in de bioscoop?

Hier gaat de film Challengers over

De film Challengers gaat over Tashi. Ze is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat. Ze getrouwd is met een tenniskampioen die in een wat mindere periode zit. Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te krijgen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick, zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi.

Als zaken uit hun verleden er dan toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald. En met zaken uit het verleden.. bedoelen we ook een trio.

Dit is de trailer van Challengers

Bekijk de trailer hieronder:

Wanneer is Challengers in de bioscoop te zien?

Je moet nog drie weken wachten, want op 2 mei kan je Zendaya op het witte doek zien schitteren. Ook acteurs Mike Faist en Josh O’Conner zijn te zien in de film.

Is het verhaal van Challengers echt gebeurd?

Nee, zo onthult regisseur Luca Guadagnino. Wat wél echt is, is dat Zendaya bijna alles scènes zelf speelt. Dus er is geen double aan te pas gekomen zoals een echte tennispro. Zendaya heeft zelf geoefend en blijkt bijzonder goed te zijn in tennis. Zó goed, dat ze het geloofwaardig kon maken dat ze een professional is.

De perstour van Challengers en de outfits van Zendaya

Weet je nog, toen Barbie vorig jaar de wereld rondreisde voor de perstour? Margot Robbie had de mooiste en meest passende outfits ooit aan. Challengers doet nu hetzelfde – Zendaya past haar garderobe helemaal aan op de film.

Bekijk haar outfits in de video’s hieronder:

@whomagazine

Zendaya is blonde! We repeat Zendaya is blonde! The actress showcased her iconic new look at the Sydney premiere of Challengers, alongside co-stars Josh O’Connor and Mike Faist. Also taking a moment for the dress?! This is not what we had in mind for a tennis dress but it is way, way, better. #zendaya #mikefaist #joshoconnor #Challengers #challengersmovie #zendayaedit #lawroach #blonde

♬ Me and U x Sweet Dreams by L BEATS – DJ L BEATS

@nikkisnook

Zendaya looking stunning at the @Challengers Movie premiere! #zendaya #challengers #challengersmovie #challengersmoviezendaya #zendayaedit #zendayacoleman #zendayaedits #tomholland #tennis #redcarpet #celebritynews

♬ original sound – 2000spophits🔥

@celebrity.filmmaker

Zendaya ❤️‍🔥 Challengers 🎾 The UK premiere 🎥 @Filmmaker | Celebrity content #zendaya #challengers #euphoria #zendayaedit #lucaguadagnino #redcarpet

♬ MOTHER ATE – Jane Bell

Challengers krijgt hoge score op Rotten Tomatoes

De eerste reviews zijn al binnen en die zijn verrassend hoog, zo weten onze collega’s van Manners te brengen. Ze ontdekken dat Zendaya 96 procent scoort, bizar hoog dus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.