Channing Tatum is platinablond en z’n fans vinden het niks

Hallo allemaal en welkom bij weer een nieuwe aflevering van ‘met welk kapsel werd Hollywood vandaag wakker’. Ditmaal was het Channing Tatum die besloot dat het tijd was voor een nieuwe coupe.

Channing Tatum is platinablond

Het lijkt aan de andere kant van de poel nogal een dingetje te zijn om je haar platinablond te verven. Na Justin Bieber en Zac Efron, was het nu de beurt aan Channing Tatum. Hij plaatste een foto op zijn Instagram Story met een kort, behoorlijk blond koppie en vroeg zijn fans om hun mening in een poll. Zoals je misschien (of misschien ook niet) verwacht, stemde het merendeel van zijn volgers tegen de nieuwe kleur.
channing tatum platinumblond haar
Gelukkig lijkt meneer Magische Mike zich hier niet te veel van aan te trekken. In een volgende Story schreef hij: ‘Well, bad ideas are sort of my thing. So…’. Waar hij hier precies op doelt is onduidelijk, maar laten we hopen dat het niets met zijn huidige relatiestatus te maken heeft.

Fans reageren op Twitter

Hoewel het Channing Tatum duidelijk weinig interesseert wat men van zijn nieuwe kapsel vindt, zijn sommige van zijn fans toch vastberaden hun mening met de wereld te delen.

Kell on Twitter

Channing Tatum buzzed his hair and went blonde idk what it means but I love it

Justin Kirkland on Twitter

Channing Tatum’s hair is now that color of urine that makes you feel like you’re well-hydrated, but you could still do better. And that’s a damn shame. https://t.co/pETEpKOQoG

J.D. Esert on Twitter

@channingtatum I personally don’t like the blond hair

Oh well, nog een filmster die z’n kop blond verft. Heftig. We zijn benieuwd wie volgt.

Reageer op artikel:
Channing Tatum is platinablond en z’n fans vinden het niks
Sluiten