Check hier het eerste beeld van Netflix-serie Girlboss over Sophia Amoruso

Entertainment

Check hier het eerste beeld van Netflix-serie Girlboss over Sophia Amoruso

We zijn al jaren fan van Nasty Gal oprichtster Sophia Amoruso, die term in het leven riep met haar boek #Girlboss. Altijd meer willen weten over haar rags to riches leven?

Netflix heeft er een serie van gemaakt, en we weten nú al dat hij awesome wordt. Hier is het allereerste beeld uit de serie:

080816_GIRLBOSS_108_10347.CR2
Foto: Karen Ballard/Netflix

De serie zal bestaan uit 13 afleveringen van een half uur, en zijn vanaf april 2017 op Netflix te zien.

Over Girlboss
Girlboss is gebaseerd op de bestseller #Girlboss van Sophia Amoruso, oprichtster van het edgy modemerk Nasty Gal. De serie gaat over Sophia (gespeeld door Britt Robertson), die begon met het verkopen van kleding op eBay om een zakcentje bij te verdienen. Tegen de tijd dat ze 28 was, stond ze aan het roer van een multi-million dollar fashion empire.

Als we naar het team achter deze Netflix original kijken, belooft het een hele hoop. De show is in het leven geroepen door Kay Cannon (Pitch Perfect, New Girl, 30 Rock). Onder meer Charlize Theron en Sophia Amoruso zelf zijn executive producers. De rollen Girlboss worden vertolkt door de nog relatief onbekende Britt Robertson (Sophia), Ellie Reed (Annie), Alphonso McAuley (Dax), Johnny Simmons (Shane) en Dean Norris (Jay). We kunnen haast niet wachten!