Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 19 sep 2020

Hier wil je heen! Hét chocolademuseum dat je doet denken aan de Willy Wonka fabriek

Stiekem was jij best wel jaloers op Sjakie die de chocoladefabriek van Willy Wonka mocht overnemen. Jij zou het wel weten hoor met die chocoladerivier en ontdekkingskamers. Er is goed nieuws voor jou want dit nieuwe chocolademuseum van Lindt lijkt verdacht veel op de fabriek van Willy Wonka dus ook jij kan uren dwalen tussen de chocolade.

Wie één stap binnenzet in dit gloednieuwe chocolademuseum van Lindt wordt direct overrompeld door de geur van cacao. Heel typerend en oh zo lekker. Waar wacht je nog op?

Nieuwe chocolademuseum van Lindt

Een van de meest gerenommeerde chocolademerken ter wereld heeft onlangs haar museumdeuren geopend in, tadaa: Zwitserland. In Keilberg om precies te zijn en dat wordt dan ook jouw volgende plek van bestemming. Als echte chocoladefan ben jij natuurlijk benieuwd naar alle ins en outs over jouw favo snack.

Het gebouw is enorm groot en hypermodern. Vandaar dat het je ongetwijfeld doet denken aan de fabriek van Willy Wonka. Je ontdekt hier alles over chocolade op een bijzondere manier. Benieuwd hoe dat er zoal uitziet? In de chocoladefontein bij de entree (WHUT?!) vloeit maar liefst duizend liter chocolade naar beneden.

Activiteiten in het chocolademuseum

Naast de gigantische chocoladefontein heeft het museum natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo zijn er allerlei ruimtes waarin je de leukste details ontdekt over chocolade.

Uiteraard kun je in het chocolademuseum ook van alles proeven *boekt ticket naar Zwitserland* en kun je workshops volgen om zelf de lekkerste chocoladecreaties te maken. Oh ja, hadden we al gezegd dat dit museum ook enorm insta-waardig is? Als je inmiddels lekkerbekkend achter je telefoon of laptop bent gaan zitten, hier vind je alle informatie over het museum. Let’s go.

Je kunt natuurlijk ook vast zelf aan de slag gaan. Zo maak je bananenmuffins met chocolade.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hier wil je heen! Hét chocolademuseum dat je doet denken aan de Willy Wonka fabriek
Sluiten