Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 23 mrt 2018

Chris Hemsworth krijgt een rol in de nieuwe Men in Black spin-off

Als er één man is van wie we geen genoeg kunnen krijgen, is het Chris Hemsworth wel. Trek hem een pak aan en we zijn al helemaal blij. Als je het hiermee eens bent, kun je het volgende nieuws waarschijnlijk wel waarderen: Chris Hemsoworth krijgt een rol in de Men in Black spin-off.

Chris Hemsworth in Man in Black

In de film uit 1997 gaan twee FBI-agenten (Will Smith en Tommy Lee Jones) de strijd aan met buitenaards leven. Naar het schijnt kunnen we in mei 2019 een spin-off van de populaire film verwachten. Naast hottie Hemsworth zullen we waarschijnlijk nog een bekend gezicht zien. Thor: Ragnok-tegenspeelster Tessa Thompson is ook met Sony in gesprek over een rol in de film.


Wat precies het verhaal zal worden van de de Men in Black spin-off, is nog niet bekend. Wel weten we dat de film zal worden geregisseerd door F. Gary Gray, die bekend is van onder andere Straigt Outte Compton en het script wordt geschreven door de scriptschrijvers van Iron Man.

popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Chris Hemsworth krijgt een rol in de nieuwe Men in Black spin-off
Sluiten