Renée
Renée Entertainment 31 okt 2017

Chris Hemsworths kinderen willen Wonder Woman zijn, ‘want zij is sterker dan Thor’

Kinderen zijn natuurlijk weinig met genderidentiteit bezig, wat er (gelukkig) voor zorgt dat meisjes geen problemen zien in het met auto’s en actiefiguren spelen, en je jongens ook geregeld in een roze tutu spot. Helaas lijkt die vrijheid vaak weg te vallen naarmate we ouder worden, maar des te mooier vonden we dit schattige nieuwtje dat Chris Hemsworth deze week over zijn kinderen deelde.

Dat Chris al jaren de rol van Thor vertolkt, betekent namelijk niet dat dat ook de favoriete superheld van zijn kinderen is. En nee, zijn drie kids – een meisje en twee jongens – willen zelfs niet met Halloween Thor zijn. Wat blijkt? Ze willen alledrie Wonder Woman zijn, want zij is ‘sterker dan Thor’.

De 34-jarige Chris deelde dit gisteren tijdens een bezoekje aan Good Morning America, ter promotie van de nieuwe Thor-film die op 3 november zal verschijnen. Omdat het natuurlijk ook de tijd van Halloween is, leek het een logische aanname dat Chris’ kinderen zich graag als Thor zouden verkleden, maar volgens Chris ging dat gesprek heel anders.

‘Who’s stronger?’ They said, ‘Wonder Woman.’

Over het moment dat Chris’ kids – de vijfjarige India Rose en driejarige tweelingjongens Tristan en Sasha – vertelden Wonder Woman willen te zijn, deelt Chris het volgende: “I said, ‘That’s awesome, but what about Thor?’ At the same time they went, ‘No.’ I went, ‘Who’s stronger?’ They said, ‘Wonder Woman.’ I’m happy to play second to Wonder Woman.”

De foto’s van de drie zullen nog moeten verschijnen, maar we gaan zeker Chris’ social pagina’s en die van zijn vrouw, Elsa Pataky, in de gaten houden.

Reageer op artikel:
Chris Hemsworths kinderen willen Wonder Woman zijn, ‘want zij is sterker dan Thor’
Sluiten