admin
admin Entertainment 30 jan 2018

Chris Pratts shirtless Super Bowl commercial is hartstikke heerlijk

Aankomende maandag staat weer in het teken van de Super Bowl; het jaarlijkse evenement dat Amerika voor heel eventjes verbindt. Het draait natuurlijk om de wedstrijd die er gespeeld gaat worden, maar het is een veel groter evenement dan dat. Vooraf wordt er gezongen, je hebt de beroemde halftime show waarbij grote namen komen optreden en vooral de reclames spelen een hele grote rol.

Super Bowl commercial

Dit jaar speelt niemand minder dan Chris Pratt de hoofdrol in een van de grote commercials voor de Super Bowl, namelijk de reclame voor Michelob Ultra; een ‘gezonder’ biertje. Het thema van de reclame is fitness en laten zien dat je prima kunt genieten van een biertje en tegelijkertijd bewust bezig kunt zijn met een fit lichaam.

Chris Pratt traint zich een ongeluk

In de reclame zie je dat Chris Pratt een telefoontje krijgt met het nieuws dat hij de rol heeft gekregen en hij dus te zien gaat zijn in de Super Bowl reclame. Compleet enthousiast vertelt hij aan iedereen die hij tegenkomt dat hij een grote rol heeft en begint keihard met trainen. Zo zie je hem rennen, op de crosstrainer en aan de slag gaan met grote gewichten heffen, maar ook een heel kleintje om zijn drink hand te trainen. Daarnaast oefent hij ook zijn tekst in de spiegel, met én zonder shirt. Want dat moet gewoon.

Shirtless Pratt is the best

Vooral deze stukjes van een shirtless Chris Pratt zijn heerlijk; voor zijn rol in Guardians of the Galaxy is hij natuurlijk compleet afgetraind. Door deze scene’s laat Chris zien dat je er zo prachtig uit kunt blijven zien én af en toe kunt genieten van een biertje op z’n tijd. Uiteindelijk eindigt de reclame met Chris die al een superster aankomt op set, maar uiteindelijk aan mag sluiten bij de figuranten. Check hieronder de hele commercial met de sexy shirtless Chris Pratt in de hoofdrol.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Chris Pratts shirtless Super Bowl commercial is hartstikke heerlijk
Sluiten